manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Dizajn, Hosting & SEO

Register

Visual Basic 6

Reply

Thread Tools
Old 2. studenoga 2007, 17:52
Novi član grupe

Default Visual Basic 6

Zdravo. Ja sam novi u programiranju i imati samo znanje u html kodiranje. Ja sam na početku planiranja moj studij Visual Basic 6, i bio sam zadivljen, ako tko od vas mogli ponuditi neke web stranice ili programe koji mogu pomoć mene dobiti započeo. Ive 'ček neke lekcije, ali ja stvarno imati tvrdo vrijeme grabljiv njihov koncept. Nisam financijski dovoljno stabilni na kupnju bilo koje majorly skupo knjige u ovom trenutku. Hvala na Vašem doprinosu.

Mohammed -
Old 3. studeni 2007, 00:49
Member Group

Default Visual Basic 6

http://www.google.com/search?q=vb 6 + ... E7 & rlz = 1I7GGLR
Old 3. studeni 2007, 00:50
Member Group

Default Visual Basic 6

Možete si priuštiti računalo, ali ne udžbenik ...
Old 3. studeni 2007, 06:13
Novi član grupe

Default Visual Basic 6

Quote:
Originally Posted by dr. john View Post
Možete si priuštiti računalo, ali ne udžbenik ...
To mi je kao dar za odlazak na sveučilište.
Old 8. studenog 2007, 02:54
Member Group

Default Visual Basic 6

Amazon prodajete polovan knjiga.
Kao VB 6 zamijenjen prije nekoliko godina po VB.net, postoji vjerojatnost da će nekoliko naslove dostupne.
Pokušajte tražite Deitel i Deitel Kako program (insert teme / language)

PS U devet Unis Fakulteti i sam prisustvovao, studenti kupnje knjiga, a Uni / fakultetima sve su biblioteku gdje možeš posuditi knjige. ;)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.