kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web Design, Hosting & SEO

Register

Visual Basic 6

Reply

Téma eszközök
Old November 2, 2007, 17:52
Új tag Csoport

Default Visual Basic 6

Helló. Én vagyok az új programozási és csak a tudás HTML coding. Én tervezésének kezdetén dolgozószobámban a Visual Basic 6, és arra gondoltam, ha bármelyik Ön is kínálnak egyes webhelyek vagy alkalmazások, amelyek segíthetnek nekem elindulásban. Már ellenőrizte néhány tutorials, de igazán kemény időben megragadta a koncepciót. Nem vagyok pénzügyileg stabil ahhoz, hogy vásárol majorly drága könyveket abban a pillanatban. Köszönjük a hozzájárulást.

-Mohammed
Old November 3, 2007, 00:49
Csoport tagja

Default Visual Basic 6

http://www.google.com/search?q=vb +6 + ... e7 & rlz = 1I7GGLR
Old November 3, 2007, 00:50
Csoport tagja

Default Visual Basic 6

Azt is megadhatja, hogy számítógép, de nem a tankönyv ...
Old November 3, 2007, 06:13
Új tag Csoport

Default Visual Basic 6

Idézet:
Originally Posted by Dr. John View Post
Azt is megadhatja, hogy számítógép, de nem a tankönyv ...
Ez adta nekem, mint egy ajándék megy egyetemre.
Old November 8, 2007, 02:54
Csoport tagja

Default Visual Basic 6

Amazon eladni használt könyveket.
Mint a VB 6 helyébe néhány évvel ezelőtt VB.net, ott valószínűleg több cím áll rendelkezésre.
Próbálja keres Deitel és Deitel Hogyan program (beszúrásához téma / language)

PS A kilenc Unis és főiskolák már részt vett, a diákok vásárolt könyveket, és az uni / főiskolák mind a könyvtár, ahol meg is kölcsönözhetnek könyveket. ;)
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.