![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut. Sunt nou de programare şi numai pentru a avea cunoştinţe în HTML de codificare. Sunt planificare la începutul meu studiu de Visual Basic 6, şi mă întrebam dacă vreunul din voi ar putea oferi unele site-uri, sau aplicaţii care poate să mă ajute să începem. Am verificat unele tutoriale, dar chiar au un hard timp arghirofil lor concept. Eu nu sunt destul de stabile financiar pentru a cumpăra orice majorly scumpe cărţi în acest moment. Vă mulţumim pentru contribuţia dumneavoastră. -Mohammed |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Puteţi permite un calculator, dar nu un manual de ... |
|
| |||
| |||
| Acesta a fost dat la mine, ca un cadou pentru o să universitate. |
|
| |||
| |||
| Amazon vinde carti vechi. Ca VB 6 a fost înlocuit de mai mulţi ani în urmă de către VB.net, nu sunt susceptibile de a fi disponibile mai multe titluri. Încercaţi să căutaţi Deitel şi Deitel Cum să program (insera subiect / limbă) PS La nouă Unis şi Colegii Am participat, studenţi cumpărat cărţi, şi a uni / toţi colegii au avut-o bibliotecă, unde ai putea imprumuta carti. ;) |