menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

Visual Basic 6

Reply

Thread Tools
Old 2 novembra 2007, 17:52
Nový člen skupiny

Default Visual Basic 6

Ahoj. Som nový programovací a len mať znalosti v HTML kódovanie. Som plánovanie na začiatku môjho štúdia Visual Basic 6, a já věděl, ak je niekto z vás by mohla ponúknuť niektoré stránky alebo aplikácie, ktorá mi môže pomôcť začať. Som skontrolovať niektoré návody, ale já naozaj ťažko uchopenie ich koncepcie. Nejsem finančne dostatočne stabilné kupovať drahé knihy majorly okamihu. Ďakujeme za Váš príspevok.

-Mohammed
Old 3 novembra 2007, 00:49
Člen Skupina

Default Visual Basic 6

http://www.google.com/search?q=vb +6 + ... E7 & RLZ = 1I7GGLR
Old 3 novembra 2007, 00:50
Člen Skupina

Default Visual Basic 6

Môžete si dovoliť počítač, ale nejde o učebnici ...
Old 3 novembra 2007, 06:13
Nový člen skupiny

Default Visual Basic 6

Citácia:
Pôvodne Poslal Dr. John View Post
Môžete si dovoliť počítač, ale nejde o učebnici ...
Bol uvedený na mňa ako darček pre idú na vysokú školu.
Old 8 novembra 2007, 02:54
Člen Skupina

Default Visual Basic 6

Amazon predávajú antikvární knihy.
Ako VB 6 bola nahradená niekoľkými rokmi VB.net je pravdepodobné, že budú k dispozícii niekoľko titulov.
Skúste hľadať na Deitel a Deitel Ako program (vložiť tému / language)

PS Na deviatich Unis školy som sa zúčastnil, študenti kúpil kníh a uni / koľaje mali všetky knižnice, kde si mohli požičiavať knihy. ;)
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Visual Basic - Ako si vyrobiť vlastné AUTO Tlačidlo tlačné ryannathans Všeobecné Software Chat 1 2. februára 2009 13:57
Visual Basic HELP! (otvorenie novej podobe) ryannathans Všeobecné Software Chat 10 23. Január 2009 15:42
Potrebujete pomoc s Visual Studio 2005 ahyi Všeobecné Software Chat 0 21. januára 2009 21:41
Visual nessa2 PC a herné konzoly 2 11. februára 2008 05:18
Vista s Visual Basic Cew27 Linux & Alternatívne OS 1 27. novembra 2007 14:25
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.