![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj. Som nový programovací a len mať znalosti v HTML kódovanie. Som plánovanie na začiatku môjho štúdia Visual Basic 6, a já věděl, ak je niekto z vás by mohla ponúknuť niektoré stránky alebo aplikácie, ktorá mi môže pomôcť začať. Som skontrolovať niektoré návody, ale já naozaj ťažko uchopenie ich koncepcie. Nejsem finančne dostatočne stabilné kupovať drahé knihy majorly okamihu. Ďakujeme za Váš príspevok. -Mohammed |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Môžete si dovoliť počítač, ale nejde o učebnici ... |
|
| |||
| |||
| Bol uvedený na mňa ako darček pre idú na vysokú školu. |
|
| |||
| |||
| Amazon predávajú antikvární knihy. Ako VB 6 bola nahradená niekoľkými rokmi VB.net je pravdepodobné, že budú k dispozícii niekoľko titulov. Skúste hľadať na Deitel a Deitel Ako program (vložiť tému / language) PS Na deviatich Unis školy som sa zúčastnil, študenti kúpil kníh a uni / koľaje mali všetky knižnice, kde si mohli požičiavať knihy. ;) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Visual Basic - Ako si vyrobiť vlastné AUTO Tlačidlo tlačné | ryannathans | Všeobecné Software Chat | 1 | 2. februára 2009 13:57 |
| Visual Basic HELP! (otvorenie novej podobe) | ryannathans | Všeobecné Software Chat | 10 | 23. Január 2009 15:42 |
| Potrebujete pomoc s Visual Studio 2005 | ahyi | Všeobecné Software Chat | 0 | 21. januára 2009 21:41 |
| Visual | nessa2 | PC a herné konzoly | 2 | 11. februára 2008 05:18 |
| Vista s Visual Basic | Cew27 | Linux & Alternatívne OS | 1 | 27. novembra 2007 14:25 |
| Thread Tools | |
| |