![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво. Ја сам нови у програмирању и да има само знање у хтмл кодирање. Ја сам на почетку планирања мој студиј Висуал Басиц 6, и био сам задивљен, ако ко од вас могли понудити неке уеб странице или програме који могу помоћ мене добити започео. Иве 'чек неке лекције, али ја стварно имати тврд време грабљиве њихов концепт. Нисам финансијски довољно стабилни на куповину било које мајорлы скупо књиге у овом тренутку. Хвала на вашем доприносу. Мохаммед -- |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Можете си приуштити рачунар, али не уџбеник ... |
|
| |||
| |||
| То ми је као поклон за одлазак на универзитет. |
|
| |||
| |||
| Амазон продајете полован књига. Као ВБ 6 замењен пре неколико година по ВБ.нет, постоји вероватноћа да ће неколико наслове доступне. Покушајте да тражите Деител и Деител Како програм (инсерт теме / лангуаге) ПС У девет Унис Факултети и сам присуствовао, студенти куповине књига, а Уни / факултетима све су библиотеку где можеш позајмити књиге. ;) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Висуал Басиц - Како направити АУТО Буттон лактарош | рыаннатханс | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 2 фебруар 2009 13:57 |
| Висуал Басиц ПОМОЋ! (отварање нових форми) | рыаннатханс | Уопштено Софтуаре Цхат | 10 | 23 јануар 2009 15:42 |
| Требате ли помоћ са Висуал Студио 2005 | ахыи | Уопштено Софтуаре Цхат | 0 | 21 јануар 2009 21:41 |
| Визуелни | несса2 | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 11 фебруар 2008 05:18 |
| Видик са Висуал Басиц | Цеу27 | Линукс ОС и алтернативна | 1 | 27 новембар 2007 14:25 |
| Тхреад Тоолс | |
| |