мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО

Register

Висуал Басиц 6

Reply

Тхреад Тоолс
Old 2. Мар 2007, 17:52
Нови члан групе

Default Висуал Басиц 6

Здраво. Ја сам нови у програмирању и да има само знање у хтмл кодирање. Ја сам на почетку планирања мој студиј Висуал Басиц 6, и био сам задивљен, ако ко од вас могли понудити неке уеб странице или програме који могу помоћ мене добити започео. Иве 'чек неке лекције, али ја стварно имати тврд време грабљиве њихов концепт. Нисам финансијски довољно стабилни на куповину било које мајорлы скупо књиге у овом тренутку. Хвала на вашем доприносу.

Мохаммед --
Old 3. Мар 2007, 00:49
Мембер Гроуп

Default Висуал Басиц 6

хттп://ууу.гоогле.цом/сеарцх?к=вб 6 + ... Е7 & рлз = 1И7ГГЛР
Old 3. Мар 2007, 00:50
Мембер Гроуп

Default Висуал Басиц 6

Можете си приуштити рачунар, али не уџбеник ...
Old 3. Мар 2007, 06:13
Нови члан групе

Default Висуал Басиц 6

Куоте:
Оригиналлы Постед бы др јохн View Post
Можете си приуштити рачунар, али не уџбеник ...
То ми је као поклон за одлазак на универзитет.
Old 8. Мар 2007, 02:54
Мембер Гроуп

Default Висуал Басиц 6

Амазон продајете полован књига.
Као ВБ 6 замењен пре неколико година по ВБ.нет, постоји вероватноћа да ће неколико наслове доступне.
Покушајте да тражите Деител и Деител Како програм (инсерт теме / лангуаге)

ПС У девет Унис Факултети и сам присуствовао, студенти куповине књига, а Уни / факултетима све су библиотеку где можеш позајмити књиге. ;)
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Висуал Басиц - Како направити АУТО Буттон лактарош рыаннатханс Уопштено Софтуаре Цхат 1 2 фебруар 2009 13:57
Висуал Басиц ПОМОЋ! (отварање нових форми) рыаннатханс Уопштено Софтуаре Цхат 10 23 јануар 2009 15:42
Требате ли помоћ са Висуал Студио 2005 ахыи Уопштено Софтуаре Цхат 0 21 јануар 2009 21:41
Визуелни несса2 ПЦ & конзоле Игре 2 11 фебруар 2008 05:18
Видик са Висуал Басиц Цеу27 Линукс ОС и алтернативна 1 27 новембар 2007 14:25
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц