![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| hej pro mé budoucí já chci vědět o všem můžu bout comps im allready extremley seznámit se s nimi, ale to, co chci se učit se věci jako programování a Adobe Flash takže pokud any1 nemá stránky nebo somin, že by mohl učit mě tyto věci, abych mohla uspokojit mou potřebu learnin bout comps lol bude to velký pomoci thnx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tady?
| |||
| |||
| WAT u průměrné lol prostě seein pokud any1 má vše, co roztoč mi pomoct naučit bout programmin a věcí XD |
|
| |||
| |||
| No prosím text mluvit. |
|
| |||
| |||
| ERM ok |
|
| |||
| |||
| Na zdraví. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Můj systém: UBR herní počítač
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co chcete vědět, můžeme pomoci
| |||
| |||
| Chci se naučit věci jako java, flash a c programování sorta, že věc |
|
| |||
| |||
| jít na ty odkazy výše posta |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Naučte se efektivně Google | alex | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 7 | 22. března 2009 07:19 |
| Dobrý den, na Nový Počítače a rozhodnutý naučit! | tsum87 | Představte Yourself Zde | 2 | 14. března 2009 09:23 |
| Potřebuji se učit Microsoft Office pro Mac | Bliz O | Office & Aplikace | 1 | 21. listopadu 2008 04:38 |
| PHP nebo ASP, co je nejlepší učit se na a. .. | Alex P | Web Design, hosting & SEO | 7 | 20. listopadu 2008 15:40 |
| Kde se dozvědět sítí | sls2k8 | Sítě, Modemy & VoIP | 6 | 6. března 2008 09:42 |
| Thread Nástroje | |
| |