![]() |
|
| |||
| |||
| έι για το μέλλον μου θα ήθελα να ξέρω Το μόνο που μπορώ να Bout comps im allready extremley εξοικειωμένοι με αυτά, αλλά τα πράγματα που θέλω να μάθουν τα πράγματα όπως προγραμματισμό και Adobe Flash οπότε εάν any1 έχει καμία χώρους ή somin ότι θα μπορούσε να μου διδάξει αυτά τα πράγματα, λοιπόν, μπορεί να ικανοποιήσει μου ανάγκη για learnin Bout comps lol θα ήταν μια μεγάλη βοήθεια thnx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εδώ;
| |||
| |||
| wat u σημαίνει lol seein μόνο εάν any1 έχει κάτι που να με βοηθήσει ακάρεως μαθαίνουν πάλη programmin και πράγματα XD |
|
| |||
| |||
| Κανένα κείμενο δεν μιλάμε παρακαλώ. |
|
| |||
| |||
| μ ok |
|
| |||
| |||
| Εις υγεία. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Το σύστημά μου: UBR παιχνιδιών υπολογιστή
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι θέλετε να γνωρίζουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε
| |||
| |||
| Θέλω να μάθω πράγματα όπως java, flash και γ προγραμματισμού ότι sorta πράγμα |
|
| |||
| |||
| πηγαίνετε στο δεσμών αυτών δημοσιεύτηκε παραπάνω |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μάθετε αποτελεσματικά στο Google | alex | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 7 | 22 Μαρ 2009 07:19 |
| Γεια σας, Νέα για την Πληροφορική και Αποφασισμένη να μάθετε! | tsum87 | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 2 | 14 Μαρ 2009 09:23 |
| Πρέπει να μάθετε το Microsoft Office σε mac | O Bliz | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 21 Νοε 2008 04:38 |
| PHP ή ASP τι είναι καλύτερο για να μάθουν να κάνουν α. .. | Alex P | Web Design, Hosting & SEO | 7 | 20 Νοε 2008 15:40 |
| Πού να μάθουν δικτύωση | sls2k8 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 6 | 6 Μαρ 2008 09:42 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |