![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ej za moju budućnost želim znati sve ja mogu spopadanje comps IM allready extremley upoznat s njima, ali ono što želim naučiti stvari kao što su programiranje i Adobe Flash pa ako any1 je somin ili bilo koje web stranice koji bi mogao poučavati mene te stvari, tako da mogu zadovoljiti moju potrebu za learnin spopadanje comps lol to bi bila velika pomoć thnx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovdje?
| |||
| |||
| wat u mean lol seein samo ako any1 ima išta što obol pomoć mene učiti spopadanje programmin i stvari XD |
|
| |||
| |||
| Bez teksta pričati molim. |
|
| |||
| |||
| ERM ok |
|
| |||
| |||
| Živjeli. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: ubr gaming računalo
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što želite znati Vam možemo pomoći
| |||
| |||
| Želim naučiti stvari poput Java, Flash i C programiranje sorta koja stvar |
|
| |||
| |||
| idi na one linkove posted gore |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Saznajte kako Google učinkovito | alex | Web Browsers & FTP Klijenti | 7 | 22. ožujak 2009 07:19 |
| Pozdrav, novi u Računala i određuje kako bi naučili! | tsum87 | Uvesti Yourself Ovdje | 2 | 14. ožujak 2009 09:23 |
| Trebala bih naučiti Microsoft Office na mac | Bliz O | Office & Applications | 1 | 21. studeni 2008 04:38 |
| PHP ASP I ono što je najbolje za naučiti kako bi a. .. | Alex P | Web Dizajn, Hosting & SEO | 7 | 20. studeni 2008 15:40 |
| Gdje naučiti umrežavanja | sls2k8 | Networking, Modemi & VoIP | 6 | 6. ožujak 2008 09:42 |
| Thread Tools | |
| |