![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hej pre moje budúce ja chcem vedieť o všetkom můžu bout comps im allready extremley zoznámiť sa s nimi, ale to, čo chcem sa učiť sa veci ako programovanie a Adobe Flash takže ak any1 nemá stránky alebo somin, že by mohol učiť mňa tieto veci, aby som mohla uspokojiť moju potrebu learnin bout comps lol bude to veľký pomoci thnx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tu?
| |||
| |||
| WAT u priemernej lol prostě seein ak any1 má všetko, čo roztoč mi pomoct naučiť bout programmin a vecí XD |
|
| |||
| |||
| No prosím text hovoriť. |
|
| |||
| |||
| ERM ok |
|
| |||
| |||
| Na zdravie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Môj systém: UBR herný počítač
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo chcete vedieť, môžeme pomôcť
| |||
| |||
| Chcem sa naučiť veci ako java, flash a c programovanie sorta, že vec |
|
| |||
| |||
| ísť na tie odkazy vyššie posta |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Naučte sa efektívne Google | alex | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 7 | 22. marca 2009 07:19 |
| Dobrý deň, na Nový Počítače a rozhodnutý naučiť! | tsum87 | Predstavte Yourself Tu | 2 | 14. marca 2009 09:23 |
| Potrebujem sa učiť Microsoft Office pre Mac | Bliz O | Office & Aplikácie | 1 | 21. novembra 2008 04:38 |
| PHP alebo ASP, čo je najlepšie učiť sa na a. .. | Alex P | Web Design, hosting & SEO | 7 | 20. novembra 2008 15:40 |
| Kde sa dozvedieť sietí | sls2k8 | Siete, Modemy & VoIP | 6 | 6. marca 2008 09:42 |
| Thread Tools | |
| |