![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| агов за своє майбутнє, я хочу знати, я можу всі привілеї бій І. ALLREADY extremley знайомі з ними, але те, що я хочу, щоб дізнатися речі, як програмування і Adobe Flash Так що, якщо any1 має жодного сайту або Сомин, які могли б навчити мене ці речі, щоб я міг задовольнити мою потребу в Learnin бій привілеї LOL це буде велика допомога Thnx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тут?
| |||
| |||
| Wat U означати просто LOL Seein any1 якщо щось, кліщ допомогти мені дізнатися programmin сутички і всі XD |
|
| |||
| |||
| Без тексту говорити будь ласка. |
|
| |||
| |||
| ERM OK |
|
| |||
| |||
| Ура. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Моя система: UBR комп'ютерні ігри
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що ви хочете знати, ми можемо допомогти
| |||
| |||
| Я хочу дізнатися речі, як Java, Flash і програмування C, що сорти річ |
|
| |||
| |||
| Перейти на ці посилання, розміщені вище |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Навчіться ефективної Google | Alex | Веб-браузери & FTP-клієнти | 7 | 22 березня 2009 07:19 |
| Здрастуй, нова Комп'ютери і вирішив дізнатися! | tsum87 | Тут Introduce Yourself | 2 | 14 березня 2009 09:23 |
| Мені потрібно, щоб дізнатися Microsoft Office на Mac | Bliz O | Office Suites & Застосування | 1 | 21 листопада 2008 04:38 |
| РНР або ASP, що краще навчитися робити a. .. | Alex P | Веб дизайн, хостинг & SEO | 7 | 20 листопада 2008 15:40 |
| Де дізнатися мереж | sls2k8 | Мережа, Модеми & VoIP | 6 | 6 березня 2008 09:42 |
| Різьба Інструменти | |
| |