![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз наскоро откри нов уебсайт, и се чудеха, ако някой знае как да се изгради PHP / ASP / Java Webmail система. Или, ако никой не прави, ако е налице свободен авторско-свободна, customisable, рекламен без такъв? |
|
| |||
| |||
| Здрасти Има изобилие от opensource Webmail системата на Google, ако за тях. Опитайте Squirelmail, това е един имам, използвани преди това. Надявам се това да помогне. Ако имате нужда от помощ настройка го, просто ми кажи. Много благодаря Лео |
|
| |||
| |||
| По-голямата част от добрите webhosts ви дам безплатна уеб поща програма - Виж си контролния панел по-отблизо. Сграда един часа вашата самооценка е лудост, ако не сте програмист с надеждата да го продадат! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| наистина погледнете вашето cpanel, повечето от тях използват whm cpanel и предлагат катерица поща и ордата Webmail услуги, които също могат да имат имейли идват през работния мейл клиент, както аз направих с моя уебсайт
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Всички USB устройства без независими захранване увисва ми система или прави системата тичам много бавно | lightfoot | Общи Хардуер Чат | 10 | 18 Март 2009 05:48 |
| Някои съществени характеристики на най-добрите безплатни уеб-пощенски услуги | Hybr! Г | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 5 | 30 Май 2008 13:21 |
| Как да свържа нагоре Outlook с моята онлайн Webmail? | Ghst | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 7 | 26 Feb 2008 01:01 |
| Най-добър Свободен Webmail | Логически Bomb | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 6 | 4 януари 2008 10:04 |
| System Restore / система за възстановяване | ct122592 | Windows операционни системи | 1 | 2-ро Jan 2008 18:49 |
| Нишка Инструменти | |
| |