menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

Webmail systému!

Reply

Thread Nástroje
Old 11. ledna 2008, 09:31
Člen Skupina

Default Webmail systému!

I nedávno otevřela novou webovou stránku, a divil jsem kdyby někdo věděl, jak vybudovat PHP / ASP / Java webmail systému. Nebo pokud nikdo nemá, pokud by byl volný autorským-free, přizpůsobitelné, ad-zdarma jeden?
Old 12 leden 2008, 08:24
Dárce Skupina

Default Webmail systému!

Nazdar

Existuje spousta opensource webmailové systém Google, když za ně.

Zkuste Squirelmail, že je jedním jsem použité předtím.

Doufám, že to pomůže.
Pokud budete potřebovat pomoc nastavení to, dejte mi vědět.
Děkuji

Leo
Old 13 leden 2008, 12:59
Člen Skupina

Default Webmail systému!

Většina dobrých webhosts Vám zdarma webmailové program - podívejte se na vašem ovládacím panelu důkladněji. Stavební jedna vaše vlastní, je blázen, pokud jste programátor doufat prodávat!
Old 13 leden 2008, 14:24
Dárce Skupina

Default Webmail systému!

skutečně podívat na vaše cPanel, většina z nich použít WHM cPanel a nabídnout veverka mail a horde webmailové služby můžete také na e-maily přicházejí prostřednictvím desktopové mailového klienta, jako jsem učinil s mých webových stránkách

Můj systém: Cewy se divit Macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základní deska:
ASUS p5q deluxe
Paměť RAM:
4 harpuna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palubě
Pevný disk (y):
750 harpuna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelé, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chlazení:
tuniq věž
Síť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operační systém (y):
winfail průhled 64 | ubuntu / arch linux
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Všechna USB zařízení bez nezávislé napájení visí můj systém, nebo systém běžet velmi pomalu lightfoot Obecné Hardware Chat 10 18. března 2009 05:48
Některé základní rysy Nejlepší Volný Webmail Služby Hybr! D Email, VoIP & IM Diskuse 5 30. května 2008 13:21
Jak propojit s Outlookem můj online webmail? Ghst Email, VoIP & IM Diskuse 7 26. února 2008 01:01
Nejlepší Volný Webmail Logické Bomb Email, VoIP & IM Diskuse 6 4. ledna 2008 10:04
Obnovení systému / obnovení systému ct122592 Operační systémy Windows 1 2. ledna 2008 18:49
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.