![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I nedávno otevřela novou webovou stránku, a divil jsem kdyby někdo věděl, jak vybudovat PHP / ASP / Java webmail systému. Nebo pokud nikdo nemá, pokud by byl volný autorským-free, přizpůsobitelné, ad-zdarma jeden? |
|
| |||
| |||
| Nazdar Existuje spousta opensource webmailové systém Google, když za ně. Zkuste Squirelmail, že je jedním jsem použité předtím. Doufám, že to pomůže. Pokud budete potřebovat pomoc nastavení to, dejte mi vědět. Děkuji Leo |
|
| |||
| |||
| Většina dobrých webhosts Vám zdarma webmailové program - podívejte se na vašem ovládacím panelu důkladněji. Stavební jedna vaše vlastní, je blázen, pokud jste programátor doufat prodávat! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| skutečně podívat na vaše cPanel, většina z nich použít WHM cPanel a nabídnout veverka mail a horde webmailové služby můžete také na e-maily přicházejí prostřednictvím desktopové mailového klienta, jako jsem učinil s mých webových stránkách
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Všechna USB zařízení bez nezávislé napájení visí můj systém, nebo systém běžet velmi pomalu | lightfoot | Obecné Hardware Chat | 10 | 18. března 2009 05:48 |
| Některé základní rysy Nejlepší Volný Webmail Služby | Hybr! D | Email, VoIP & IM Diskuse | 5 | 30. května 2008 13:21 |
| Jak propojit s Outlookem můj online webmail? | Ghst | Email, VoIP & IM Diskuse | 7 | 26. února 2008 01:01 |
| Nejlepší Volný Webmail | Logické Bomb | Email, VoIP & IM Diskuse | 6 | 4. ledna 2008 10:04 |
| Obnovení systému / obnovení systému | ct122592 | Operační systémy Windows | 1 | 2. ledna 2008 18:49 |
| Thread Nástroje | |
| |