manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Dizajn, Hosting & SEO

Register

Webmail System!

Reply

Thread Tools
Old 11 sij 2008, 09:31
Member Group

Default Webmail System!

Ja sam nedavno otvorila novu web stranicu, a ja čudio ako netko znao kako da napravite PHP / ASP / Java webmail sustava. Ili, ako se nitko ne radi, ako je slobodan copyright-free, prilagodljivim, ad-free je?
Old 12 siječanj 2008, 08:24
Donatorska Grupa

Default Webmail System!

Bok

Postoji obilje opensource webmail sustav ako google za njih.

Pokušajte Squirelmail, to je jedan sam se prije.

Nadam se da ovo pomaže.
Ako Vam je potrebna pomoć postavljanje Internet gore, pravedan pustiti mene znati.
Mnogo Hvala

Leo
Old 13 siječanj 2008, 12:59
Member Group

Default Webmail System!

Većina dobrih webhosts vam besplatni webmail program - pogled na upravljačkoj ploči bliže. Zgrada je samo jedan vaš ludi osim ako ste programer u nadi da ga prodaju!
Old 13 siječanj 2008, 14:24
Donatorska Grupa

Default Webmail System!

pogledaš na cPanel, a većina njih koristite whm cPanel i ponuditi vjeverica mail i Horde webmail usluge također možete imati e-poruke dolaze kroz desktop mail klijenta kao što sam učinio s moje web

My System: Cewy je čudo macine

Procesor (i):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Matične ploče:
ASUS p5q deluxe
RAM memorija:
4 čeze ocz 1066mhz sli
Grafička kartica (e):
nvidia evga 8800 ultra ko
Sound Card:
onboard
Tvrdi disk (i):
750 čeze SEAGATE, 32meg cache
Optički pogon (e):
3 ASUS DVD piscima, lightscribe
Case / PSU:
armoursuite-lian li pc-p60
Hlađenje:
tuniq toranj
Network / Internet:
dual Gigabit LAN portovi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Operacijski sustav (e):
winfail vidik 64 | Ubuntu / arch linux
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Svih USB uređaja bez neovisne napajanje smrzne moj sistem ili sistem trčanje vrlo sporo lightfoot General Hardware Chat 10 18. ožujak 2009 05:48
Neke bitne značajke od najboljih Free Webmail Usluge Hybr! D Email, VoIP & IM Razgovor 5 30. svibanj 2008 13:21
Kako se povezati sa mojim Outlook online webmail? Ghst Email, VoIP & IM Razgovor 7 26. veljača 2008 01:01
Best Free Webmail Logic bomba Email, VoIP & IM Razgovor 6 4. siječanj 2008 10:04
System Restore / system recovery ct122592 Windows Operating Systems 1 2. siječanj 2008 18:49
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.