![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam nedavno otvorila novu web stranicu, a ja čudio ako netko znao kako da napravite PHP / ASP / Java webmail sustava. Ili, ako se nitko ne radi, ako je slobodan copyright-free, prilagodljivim, ad-free je? |
|
| |||
| |||
| Bok Postoji obilje opensource webmail sustav ako google za njih. Pokušajte Squirelmail, to je jedan sam se prije. Nadam se da ovo pomaže. Ako Vam je potrebna pomoć postavljanje Internet gore, pravedan pustiti mene znati. Mnogo Hvala Leo |
|
| |||
| |||
| Većina dobrih webhosts vam besplatni webmail program - pogled na upravljačkoj ploči bliže. Zgrada je samo jedan vaš ludi osim ako ste programer u nadi da ga prodaju! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pogledaš na cPanel, a većina njih koristite whm cPanel i ponuditi vjeverica mail i Horde webmail usluge također možete imati e-poruke dolaze kroz desktop mail klijenta kao što sam učinio s moje web
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Svih USB uređaja bez neovisne napajanje smrzne moj sistem ili sistem trčanje vrlo sporo | lightfoot | General Hardware Chat | 10 | 18. ožujak 2009 05:48 |
| Neke bitne značajke od najboljih Free Webmail Usluge | Hybr! D | Email, VoIP & IM Razgovor | 5 | 30. svibanj 2008 13:21 |
| Kako se povezati sa mojim Outlook online webmail? | Ghst | Email, VoIP & IM Razgovor | 7 | 26. veljača 2008 01:01 |
| Best Free Webmail | Logic bomba | Email, VoIP & IM Razgovor | 6 | 4. siječanj 2008 10:04 |
| System Restore / system recovery | ct122592 | Windows Operating Systems | 1 | 2. siječanj 2008 18:49 |
| Thread Tools | |
| |