![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én nemrég megnyitott egy új honlapot, és csodálkoztam, ha valaki tudta, hogyan kell építeni a PHP / ASP / Java webmail rendszert. Vagy ha senki nem csinál, ha nem volt szabad a szerzői jog-mentes, testreszabható, egy ad-free? |
|
| |||
| |||
| Szia Vannak sok opensource webmail rendszert, ha a Google a számukra. Próbálja Squirelmail, hogy egy már alkalmazott előtt. Remélem, ez segít. Ha szükség van olyan beállítás segít fel, csak let me know. Köszönet Leo |
|
| |||
| |||
| A legtöbb jó webhosts kapsz egy ingyenes webmail program - Nézd meg a vezérlőpult jobban. Építési egy saját magától is õrült, csak ha a programozó azt remélve, hogy eladja! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sőt nézd meg a cPanel, a legtöbb használja a cPanel WHM ajánlataik mókus mail és Horde webmail szolgáltatás segítségével e-maileket is jön egy asztali kliens, mint én a saját honlapján
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Minden USB-eszközök nélkül független áramellátás lefagy az én-rendszer vagy a rendszer fut nagyon lassú | Lightfoot | Általános fémáru Chat | 10 | 18. március 2009 05:48 |
| Néhány alapvető jellemzője a legjobb ingyenes webmail szolgáltatások | Hybr! D | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 5 | 30. május 2008 13:21 |
| Hogyan kapcsolhatom ki az Outlook az én online webes? | Ghst | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 7 | 26. február 2008 01:01 |
| Best Ingyenes Webmail | Logikai bomba | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 6 | 4. január 2008 10:04 |
| Rendszer-visszaállítás / rendszer helyreállítási | ct122592 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 2. Jan 2008 18:49 |
| Téma eszközök | |
| |