![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי לאחרונה נפתח אתר אינטרנט חדש, ואני תוהה אם מישהו יודע איך לבנות PHP / ASP / Java Webmail המערכת. או אם אף אחד לא עושה, אם היה ללא תשלום, ללא זכויות יוצרים, customisable, מודעות חינם אחד? |
|
| |||
| |||
| הי יש הרבה opensource Webmail מערכת אם Google להם. נסה Squirelmail, כי אני הוא אחד השתמשו בעבר. אני מקווה שזה עוזר. אם אתה צריך עזרה הגדרת את זה, רק תן לי לדעת. Many thanks ליאו |
|
| |||
| |||
| רוב טוב webhosts לך דוא"ל באינטרנט תוכנית - תסתכל בלוח הבקרה שלך יותר מקרוב. בניין אחד העצמי שלך הוא לא שפוי, אלא אם אתה מתכנת מקווה למכור את זה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אכן תסתכל cpanel שלך, רובם להשתמש whm cpanel ומציעים סנאי mail של שירותי דואר באינטרנט ערב רב אתה יכול גם לקבל את הודעות הדוא"ל לבוא דרך שולחן העבודה, כמו לקוח הדואר עשיתי עם האתר שלי
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כל התקני ה-USB ללא תלויות החשמל נתקע לי את המערכת או להפוך את המערכת להפעיל מאוד איטית | lightfoot | כללי חומרה צ 'אט | 10 | 18 מרץ 2009 05:48 |
| כמה מאפיינים בסיסיים של מיטב שירותי דוא"ל באינטרנט | Hybr! ד | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 5 | ה -30 במאי 2008 13:21 |
| כיצד אוכל לקשר שלי עם ה-Outlook Webmail מקוון? | Ghst | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 7 | 26 פברואר 2008 01:01 |
| Best דוא"ל באינטרנט | Logic Bomb | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 6 | 4th ינואר 2008 10:04 |
| System Restore / שחזור מערכת | ct122592 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 2nd ינואר 2008 18:49 |
| שרשרת כלים | |
| |