mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Web Design, Hosting & SEO

Register

Webmail sistema!

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 11, 2008, 09:31
Narys

Default Webmail sistema!

Aš neseniai atidarė naują tinklalapį, ir man klausimas, ar kas nors žino kaip kurti PHP / ASP / Java "pašto sistema. Arba, jei niekas neturi, jei buvo be autorių nemokamai, pritaikoma, be reklamos vieną?
Old Sausis 12, 2008, 08:24
Donorų grupės

Default Webmail sistema!

Labas

Yra daug opensource pašto sistemą, jei jūs Google jiems.

Gauta Squirelmail, kad yra vienas aš naudoju iki šiol.

I hope this helps.
Jei Jums reikia padėti ją nustatyti up, just let me know.
Ačiū

Liūtas
Old Sausis 13, 2008, 12:59
Narys

Default Webmail sistema!

Geros Tinklo serverio dauguma jums nemokamos elektroninio pašto programos - pažvelgti į savo valdymo skydą labiau. Statyba vienas save yra psichiškai nesveikas, jei esate programuotojas, tikėdamiesi jį parduoti!
Old Sausis 13, 2008, 14:24
Donorų grupės

Default Webmail sistema!

Iš tiesų atrodo jūsų cPanel, dauguma iš jų naudoti WHM cPanel ir pasiūlyti voverė ir Horde webmail pašto paslaugas, galite taip pat patenka per laiškų Desktop pašto kliento, kaip aš padariau mano website

Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Pagrindinė plokštė:
Asus p5q Deluxe
RAM atmintis:
4 koncertą OCZ 1066MHz SLI
Graphics Card (-ai):
NVIDIA EVGA 8800 Ultra ko
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
750 koncertą Seagate, 32meg talpyklos
Optical Drive (s):
3 Asus DVD rašytojų, LightScribe
Case / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Aušinimas:
tuniq bokštas
Tinklas / Internetas:
dvigubas Gigabit LAN ports
Monitorius (-ai):
24 "Dell 2408wfp
Operacinė sistema (-os):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Visi USB įrenginiai be nepriklausomo elektros energijos tiekimo sistemos ar stringa mano, kad sistema veikia labai lėtai Lightfoot General Hardware Chat 10 Kovas 18, 2009 05:48
Kai kurie pagrindiniai bruožai Geriausi nemokamos elektroninio pašto paslaugos Hybr! D Paštas, VoIP & MP Aptarimas 5 Gegužė 30, 2008 13:21
Kaip man susieti su Outlook Mano interneto webmail? Ghst Paštas, VoIP & MP Aptarimas 7 26 vasaris 2008 01:01
Geriausios Nemokami Webmail Logic Bomb Paštas, VoIP & MP Aptarimas 6 4 sausis 2008 10:04
System Restore / atkūrimo sistemos ct122592 Windows "operacinės sistemos 1 2 sausis 2008 18:49
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.