![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš neseniai atidarė naują tinklalapį, ir man klausimas, ar kas nors žino kaip kurti PHP / ASP / Java "pašto sistema. Arba, jei niekas neturi, jei buvo be autorių nemokamai, pritaikoma, be reklamos vieną? |
|
| |||
| |||
| Labas Yra daug opensource pašto sistemą, jei jūs Google jiems. Gauta Squirelmail, kad yra vienas aš naudoju iki šiol. I hope this helps. Jei Jums reikia padėti ją nustatyti up, just let me know. Ačiū Liūtas |
|
| |||
| |||
| Geros Tinklo serverio dauguma jums nemokamos elektroninio pašto programos - pažvelgti į savo valdymo skydą labiau. Statyba vienas save yra psichiškai nesveikas, jei esate programuotojas, tikėdamiesi jį parduoti! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iš tiesų atrodo jūsų cPanel, dauguma iš jų naudoti WHM cPanel ir pasiūlyti voverė ir Horde webmail pašto paslaugas, galite taip pat patenka per laiškų Desktop pašto kliento, kaip aš padariau mano website
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Visi USB įrenginiai be nepriklausomo elektros energijos tiekimo sistemos ar stringa mano, kad sistema veikia labai lėtai | Lightfoot | General Hardware Chat | 10 | Kovas 18, 2009 05:48 |
| Kai kurie pagrindiniai bruožai Geriausi nemokamos elektroninio pašto paslaugos | Hybr! D | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 5 | Gegužė 30, 2008 13:21 |
| Kaip man susieti su Outlook Mano interneto webmail? | Ghst | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 7 | 26 vasaris 2008 01:01 |
| Geriausios Nemokami Webmail | Logic Bomb | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 6 | 4 sausis 2008 10:04 |
| System Restore / atkūrimo sistemos | ct122592 | Windows "operacinės sistemos | 1 | 2 sausis 2008 18:49 |
| Temos įrankiai | |
| |