![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I nedávno otvorila novú webovú stránku, a divil som keby niekto vedel, ako vybudovať PHP / ASP / Java webmail systému. Alebo ak nikto nemá, pokiaľ by bol voľný autorským-free, prispôsobiteľné, ad-zdarma jeden? |
|
| |||
| |||
| Nazdar Existuje spousta opensource webmailové systém Google, keď za nich. Skúste Squirelmail to, že je jedným som použité predtým. Dúfam, že to pomôže. Ak budete potrebovať pomoc nastavenia to, dajte mi vedieť. Děkuji Leo |
|
| |||
| |||
| Väčšina dobrých webhosts Vám zadarmo webmailovej program - pozrite sa na vašom ovládacom paneli dôkladnejšie. Stavebné jedna vaše vlastné, je blázon, ak ste programátor dúfať predávať! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| skutočne pozrieť na vaše cPanel, väčšina z nich použiť WHM cPanel a ponúknuť veverka mail a horde webmailové služby môžete aj na e-maily prichádzajú prostredníctvom desktopové mailového klienta, ako som vystúpil s mojich webových stránkach
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Všetky USB zariadenia bez nezávislé napájanie visí môj systém, alebo systém plynúť veľmi pomaly | Lightfoot | Všeobecné Hardware Chat | 10 | 18. marca 2009 05:48 |
| Niektoré základné rysy Najlepšie Voľný Webmail Služby | Hybr! D | Email, VoIP & IM Diskusia | 5 | 30. mája 2008 13:21 |
| Ako prepojiť s Outlookom môj online webmail? | Ghst | Email, VoIP & IM Diskusia | 7 | 26. februára 2008 01:01 |
| Najlepšie Voľný Webmail | Logické Bomb | Email, VoIP & IM Diskusia | 6 | 4. januára 2008 10:04 |
| Obnovenie systému / obnovenie systému | ct122592 | Operačné systémy Windows | 1 | 2. januára 2008 18:49 |
| Thread Tools | |
| |