![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Нещодавно я відкрив новий сайт, і я подумав, якщо хто-небудь знає, як створити PHP / ASP / Java системі електронної пошти. Або, якщо ніхто не робить, якщо не було вільних авторським правом, що настроюється, безкоштовний один? |
|
| |||
| |||
| Привіт Є багато OpenSource система електронної пошти, якщо Google для них. Спробуйте Squirelmail, що є одним я використовував раніше. Я сподіваюся, це допоможе. Якщо вам потрібна допомога налаштування, просто дайте мені знати. Many Thanks Болгарський твердий лев |
|
| |||
| |||
| Більшість хороших хостингів дають Вам безкоштовну програму веб-пошти - подивитися на панель керування більш докладно. Будівництво однієї вашої власної особистості божевільною, якщо ви не програміст, сподіваючись продати його! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дійсно дивитися на вашу CPanel, більшість з них використовують WHM CPanel і пропонувати білку пошти та послуг веб-пошти Horde можна також через електронну пошту приходять настільний поштовий клієнт, як я зробив з моїм сайтом
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Все USB пристрої без незалежної харчування висить моя система або зробити систему працювати дуже повільно | Lightfoot | Генеральний обладнання чат | 10 | 18 березня 2009 05:48 |
| Деякі суттєві риси кращих безкоштовних поштових служб | Hybr! D | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 5 | 30 травня 2008 13:21 |
| Як я пов'язую з моїм Outlook онлайн веб-пошти? | Ghst | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 7 | 26 лютого 2008 01:01 |
| Кращі безкоштовні Webmail | Logic Bomb | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 6 | 4 січня 2008 10:04 |
| Відновлення системи / відновлення системи | ct122592 | Операційні системи Windows | 1 | 2 січня 2008 18:49 |
| Різьба Інструменти | |
| |