менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

Webmail System!

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 січня 2008, 09:31
Член групи

Default Webmail System!

Нещодавно я відкрив новий сайт, і я подумав, якщо хто-небудь знає, як створити PHP / ASP / Java системі електронної пошти. Або, якщо ніхто не робить, якщо не було вільних авторським правом, що настроюється, безкоштовний один?
Old 12 січня 2008, 08:24
Донор групи

Default Webmail System!

Привіт

Є багато OpenSource система електронної пошти, якщо Google для них.

Спробуйте Squirelmail, що є одним я використовував раніше.

Я сподіваюся, це допоможе.
Якщо вам потрібна допомога налаштування, просто дайте мені знати.
Many Thanks

Болгарський твердий лев
Old 13 сiчня 2008, 12:59
Член групи

Default Webmail System!

Більшість хороших хостингів дають Вам безкоштовну програму веб-пошти - подивитися на панель керування більш докладно. Будівництво однієї вашої власної особистості божевільною, якщо ви не програміст, сподіваючись продати його!
Old 13 сiчня 2008, 14:24
Донор групи

Default Webmail System!

Дійсно дивитися на вашу CPanel, більшість з них використовують WHM CPanel і пропонувати білку пошти та послуг веб-пошти Horde можна також через електронну пошту приходять настільний поштовий клієнт, як я зробив з моїм сайтом

Моя система: Wonder's машинного Cewy

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Материнська плата:
ASUS P5Q Deluxe
ОЗУ:
4 концерту OCZ 1066MHz SLI
Графічна карта (и):
EVGA NVIDIA 8800 Ultra KO
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
750 концерту Seagate, 32meg кеш
Оптичний привід (и):
3 ASUS DVD письменники, LightScribe
Діло / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Охолодження:
Tuniq Tower
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit LAN портів
Монітор (и):
24 "Dell 2408WFP
Операційна система (и):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Все USB пристрої без незалежної харчування висить моя система або зробити систему працювати дуже повільно Lightfoot Генеральний обладнання чат 10 18 березня 2009 05:48
Деякі суттєві риси кращих безкоштовних поштових служб Hybr! D Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 5 30 травня 2008 13:21
Як я пов'язую з моїм Outlook онлайн веб-пошти? Ghst Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 7 26 лютого 2008 01:01
Кращі безкоштовні Webmail Logic Bomb Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 6 4 січня 2008 10:04
Відновлення системи / відновлення системи ct122592 Операційні системи Windows 1 2 січня 2008 18:49
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.