по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Уеб дизайн, Хостинг & SEO

Register

Уебсайт за моя отбор плувам

Reply

Нишка Инструменти
Old 17 юни 2009 г., 05:52
Новите държави Група

Default Уебсайт за моя отбор плувам

Здрасти,
Аз тичам много прост сайт за моята плуват екип. Имам били попитани дали мога да създадете точка, където хората въведете потребителско име и парола и след това времето си и само времето си се появяват. Някой знае ли онлайн инструмент, или нещо, което ще ми позволи да направя това? Имам достъп до Фантастико панел на компютъра си, така, ако някой от тези, ще помогне, моля да ме уведомите.

Много благодаря, момчета! всички идеи ще бъде страхотно.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Слава, към компютъра сок екипа ... Спасител Общността Новини & Чат 3 24 ноември 2008 10:22
Злонамерени програми екип би могъл да погледнете на този дневник на Hijackthis. SgtBillcoJD Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 5 18 Окт 2008 13:28
Екип крепост 2 свободен уикенд Изтегляне SocialWarfare PC & конзолата Gaming 0 29 април 2008 18:33
Екип крепост 2 Trouble Xao PC & конзолата Gaming 1 14 Jan 2008 08:44
Най-добър сайт за безплатен хостинг уеб сайт? mxmad32 Уеб дизайн, Хостинг & SEO 9 10 Jan 2008 11:58
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc