![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Να εκτελέσω μια πολύ απλή ιστοσελίδα για την ομάδα μου να κολυμπήσετε. Μου ζητήθηκε αν μπορώ να δημιουργήσει ένα τμήμα όπου οι άνθρωποι τύπου σε ένα όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης και, στη συνέχεια, τους χρόνους και τους καιρούς εμφανίζονται μόνο. Ξέρει κανείς ένα online εργαλείο ή κάτι που θα μου επιτρέψει να το κάνουμε αυτό; Έχω πρόσβαση στο Fantastico ομάδας στον υπολογιστή μου έτσι ώστε αν κάποια από αυτές θα βοηθήσουν παρακαλώ πες μου. Ευχαριστώ πολύ παιδιά! οποιαδήποτε ιδέα θα ήταν φοβερό. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δόξα, με την Computer Team Juice ... | Σωτήρος | Κοινότητας Νέα & Chat | 3 | 24 Νοε 2008 10:22 |
| Malware ομάδα θα μπορούσατε να ρίξετε μια ματιά σε αυτό το ημερολόγιο των Hijackthis. | SgtBillcoJD | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 5 | 18 Οκτ 2008 13:28 |
| Team Fortress 2 Δωρεάν Download Weekend | SocialWarfare | PC & Console Gaming | 0 | 29 Απρ 2008 18:33 |
| Team Fortress 2 Πρόβλημα | Xao | PC & Console Gaming | 1 | 14 Ιαν 2008 08:44 |
| Best δωρεάν ιστοσελίδα για τη φιλοξενία ενός δικτυακού τόπου; | mxmad32 | Web Design, Hosting & SEO | 9 | 10 Ιαν 2008 11:58 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |