mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Web Design, Gazduire & SEO

Register

Pentru site-ul meu de echipa de inot

Reply

Thread Tools
Old 17 iunie 2009, 05:52
Noile state Group

Default Pentru site-ul meu de echipa de inot

Salut,
Eu conduc o destul de simplu pentru site-ul meu de echipa de inot. Am fost întrebat dacă am putea crea o secţiune în cazul în care oameni de tip într-un nume de utilizator şi parola, apoi lor ori şi numai lor ori apar. Nu cunosc pe nimeni un instrument online sau ceva care-mi va permite să faci asta? Am acces la panoul de Fantastico pe calculatorul meu, deci, dacă oricare dintre aceste vor ajuta vă rog să-mi spuneţi.

Multumesc mult baieti! orice idee ar fi minunat.
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Kudos, la computer JUICE Echipa ... Mântuitorului Comunitare News & Chat 3 24 noiembrie 2008 10:22
Malware echipa aţi putea avea o privire la acest jurnal de Hijackthis. SgtBillcoJD Nume, Spyware & Securitate 5 18 octombrie 2008 13:28
Team Fortress 2 Free Weekend Download SocialWarfare PC & Console Jocuri 0 29 aprilie 2008 18:33
Team Fortress 2 Probleme Xao PC & Console Jocuri 1 14 ianuarie 2008 08:44
Cel mai bun site-ul gratuit pentru găzduirea unui site web? mxmad32 Web Design, Gazduire & SEO 9 10 ianuarie 2008 11:58
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.