menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

Webové stránky pre moje plavat tím

Reply

Thread Tools
Old 17. júna 2009, 05:52
Nový člen skupiny

Default Webové stránky pre moje plavat tím

Nazdar,
Vedu docela jednoduché webové stránky pre môj tím plavat. Bol som požiadaný, či môžem vytvoriť sekciu, kde sa ľudia typu v užívateľské meno a heslo, a potom svoje časy a len ich doby objaví. Má niekto vedieť on-line nástroj, alebo niečo, čo umožní, aby mi to urobiť? Mám prístup k Fantastico panel na mojom počítači, keď niektorý z tých, pomôže dajte mi vedieť.

Díky moc chlapi! akékoľvek nápady by bol skvelý.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Sláva, na počítačové Juice Team ... Spasitel Spoločenstva Novinky a chat 3 24. novembra 2008 10:22
Malware tím mohol by ste sa pozrieť na záznam z Hijackthis. SgtBillcoJD Virus, spyware a bezpečnosť 5 18. október 2008 13:28
Team tvrze 2 Voľný víkend Stiahnuť SocialWarfare PC a herné konzoly 0 29. apríla 2008 18:33
Pevnosť 2 Team Trouble Xao PC a herné konzoly 1 14. január 2008 08:44
Najlepšie free website hosting pre webové stránky? mxmad32 Web Design, hosting & SEO 9 10. januára 2008 11:58
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.