![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Vedu docela jednoduché webové stránky pre môj tím plavat. Bol som požiadaný, či môžem vytvoriť sekciu, kde sa ľudia typu v užívateľské meno a heslo, a potom svoje časy a len ich doby objaví. Má niekto vedieť on-line nástroj, alebo niečo, čo umožní, aby mi to urobiť? Mám prístup k Fantastico panel na mojom počítači, keď niektorý z tých, pomôže dajte mi vedieť. Díky moc chlapi! akékoľvek nápady by bol skvelý. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Sláva, na počítačové Juice Team ... | Spasitel | Spoločenstva Novinky a chat | 3 | 24. novembra 2008 10:22 |
| Malware tím mohol by ste sa pozrieť na záznam z Hijackthis. | SgtBillcoJD | Virus, spyware a bezpečnosť | 5 | 18. október 2008 13:28 |
| Team tvrze 2 Voľný víkend Stiahnuť | SocialWarfare | PC a herné konzoly | 0 | 29. apríla 2008 18:33 |
| Pevnosť 2 Team Trouble | Xao | PC a herné konzoly | 1 | 14. január 2008 08:44 |
| Najlepšie free website hosting pre webové stránky? | mxmad32 | Web Design, hosting & SEO | 9 | 10. januára 2008 11:58 |
| Thread Tools | |
| |