menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

Co je to říká?

Reply

Thread Nástroje
Old 6.února 2008, 12:11
Člen Skupina

Default Co je to říká?

Iam hledá správný název / termín pro typ formuláře validator.
I když vyplníte formulář na některých místech je místo, kde jsem, aby sled písmena / čísla, které je uvedeno v krabici, která vypadá DRUHU ze neuspořádané v různých fontů.
Chtěl bych vědět, tak i toto může dozvědět se o jeho používání a počasí či nikoli jeho použitelnosti.

Jakékoliv myšlenky tryed na google, ale jeho jako jehla v hatstack bez znalosti jeho správný název.

Díky všem!
Old 6.února 2008, 12:19
Moderátor skupiny

Default Co je to říká?

Je to bezpečnostní kód Potvrzení

Jsou k udržení robotů od podpisu a spamy fóru.

Old 6. února 2008, 12:23
Člen Skupina

Default Co je to říká?

Díky bylo odposlouchávání mi jako blázen.
Old 6.února 2008, 12:25
Moderátor skupiny

Default Co je to říká?

Pokud máte zájem dozvědět se o nich můžete také google slovo CAPTCHA

Old 6.února 2008, 12:54
Člen Skupina

Default Co je to říká?

Víte, kolik thay může zpomalit webserver a podle čeho by se to udělat.
Old 6.února 2008, 13:07
Moderátor skupiny

Default Co je to říká?

Nejsem si jistá, jestli o tom.

Old 6.února 2008, 13:23
Člen Skupina

Default Co je to říká?

MMMM im ne jistý im přesvědčen o tom.
couldnt spamers jen vybrat e-mailovou adresu z HTML kód (opravte prosím pokud mi špatně im IVE jen učení k rozvoji webových stránkách za posledních 6 měsíců), existuje lepší způsob, jak ochránit od spamers. Moje podobě již používá php k ověření, že všechny informace jsou správné, ale dosent, když přijde řeč na spam.
Přemýšlím o uvedení captcha před formě, ale že jen zdá jako ztráta času pro uživatele, a možná ne cíl konverze.

Díky všem!
Old 6.února 2008, 13:41
Moderátor skupiny

Default Co je to říká?

Jsou to nebude stop lidské spammery. Můžeme snadno obrázek těchto ven. Jakmile někdo nebo něco je podepsána až do fóra je na vás a vaše moderátorů (pokud existuje) pro boj s nevyžádanou poštu. To zastaví roboty / automatizovaných pouze subjekty. Počítač nemůže vidět, co písmena nebo čísla, na zadání, aby se zaregistrovat na fórum.

V captcha není tak účinný jako bezpečnostní kód Potvrzení protože počítač může vymyslet jednoduchá matematika. Vidět vstupu tohoto blogu

Old 6.února 2008, 13:50
Člen Skupina

Default Co je to říká?

Příklad Velké díky za pomoc!
Old 7.února 2008, 11:00
Člen Skupina

Default Co je to říká?

Citace:
Původně Poslal MySlowQuietLife View Post
MMMM im ne jistý im přesvědčen o tom.
couldnt spamers jen vybrat e-mailovou adresu z HTML kód (opravte prosím pokud mi špatně im IVE jen učení k rozvoji webových stránkách za posledních 6 měsíců), existuje lepší způsob, jak ochránit od spamers. Moje podobě již používá php k ověření, že všechny informace jsou správné, ale dosent, když přijde řeč na spam.
Přemýšlím o uvedení captcha před formě, ale že jen zdá jako ztráta času pro uživatele, a možná ne cíl konverze.

Díky všem!
E-mailová adresa nebude na formuláři, že by bylo v PHP program, který zpracovává formou. Můžete zkontrolovat na přítomnost jiných charactres který umožní spammerovi přidat více e-mailových adres a zmást váš formulář do odesláním na jiné místo pro vás.

Nebo můžete použít existující PHP podobě, která byla testována někoho, kdo ví, co dělají.

http://green-beast.com/gbcf-v3/ dostane spoustu dobrých věcí, řekl o něm
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
A čtyři kolové oblek s názvem Gina. alex Vypnout Téma diskuze 5 17. června 2008 00:26
Nápověda, I've been nevyžádanou poštou prostřednictvím tzv. přítel! sisterballistic Email, VoIP & IM Diskuse 4 12. únor 2008 06:16
Jsem učinit krok nazývá-Hacker cheesepuff Vypnout Téma diskuze 11 2. února 2008 00:57
Scholastika nazývá mi o Harry Potter dbuske Vypnout Téma diskuze 1 18. červenec 2007 09:24
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.