![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Iam hledá správný název / termín pro typ formuláře validator. I když vyplníte formulář na některých místech je místo, kde jsem, aby sled písmena / čísla, které je uvedeno v krabici, která vypadá DRUHU ze neuspořádané v různých fontů. Chtěl bych vědět, tak i toto může dozvědět se o jeho používání a počasí či nikoli jeho použitelnosti. Jakékoliv myšlenky tryed na google, ale jeho jako jehla v hatstack bez znalosti jeho správný název. Díky všem! |
|
| |||
| |||
| Je to bezpečnostní kód Potvrzení Jsou k udržení robotů od podpisu a spamy fóru. |
|
| |||
| |||
| Díky bylo odposlouchávání mi jako blázen. |
|
| |||
| |||
| Pokud máte zájem dozvědět se o nich můžete také google slovo CAPTCHA |
|
| |||
| |||
| Víte, kolik thay může zpomalit webserver a podle čeho by se to udělat. |
|
| |||
| |||
| Nejsem si jistá, jestli o tom. |
|
| |||
| |||
| MMMM im ne jistý im přesvědčen o tom. couldnt spamers jen vybrat e-mailovou adresu z HTML kód (opravte prosím pokud mi špatně im IVE jen učení k rozvoji webových stránkách za posledních 6 měsíců), existuje lepší způsob, jak ochránit od spamers. Moje podobě již používá php k ověření, že všechny informace jsou správné, ale dosent, když přijde řeč na spam. Přemýšlím o uvedení captcha před formě, ale že jen zdá jako ztráta času pro uživatele, a možná ne cíl konverze. Díky všem! |
|
| |||
| |||
| Jsou to nebude stop lidské spammery. Můžeme snadno obrázek těchto ven. Jakmile někdo nebo něco je podepsána až do fóra je na vás a vaše moderátorů (pokud existuje) pro boj s nevyžádanou poštu. To zastaví roboty / automatizovaných pouze subjekty. Počítač nemůže vidět, co písmena nebo čísla, na zadání, aby se zaregistrovat na fórum. V captcha není tak účinný jako bezpečnostní kód Potvrzení protože počítač může vymyslet jednoduchá matematika. Vidět vstupu tohoto blogu |
|
| |||
| |||
| Příklad Velké díky za pomoc! |
|
| |||
| |||
| Citace:
Nebo můžete použít existující PHP podobě, která byla testována někoho, kdo ví, co dělají. http://green-beast.com/gbcf-v3/ dostane spoustu dobrých věcí, řekl o něm |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| A čtyři kolové oblek s názvem Gina. | alex | Vypnout Téma diskuze | 5 | 17. června 2008 00:26 |
| Nápověda, I've been nevyžádanou poštou prostřednictvím tzv. přítel! | sisterballistic | Email, VoIP & IM Diskuse | 4 | 12. únor 2008 06:16 |
| Jsem učinit krok nazývá-Hacker | cheesepuff | Vypnout Téma diskuze | 11 | 2. února 2008 00:57 |
| Scholastika nazývá mi o Harry Potter | dbuske | Vypnout Téma diskuze | 1 | 18. červenec 2007 09:24 |
| Thread Nástroje | |
| |