![]() |
|
| |||
| |||
| IAM αναζητούν την ορθή ονομασία / όρος για έναν τύπο της μορφής validator. όταν συμπληρώσετε μια φόρμα για ορισμένες τοποθεσίες υπάρχει ένα μέρος όπου έχω να θέσω μια σειρά επιστολών / αριθμούς που εμφανίζεται σε ένα πλαίσιο που μοιάζει ΕΙΔΟΣ των jumbled σε διαφορετικές γραμματοσειρές. Θα ήθελα να μάθω αυτό, λοιπόν, να μάθετε για τη χρήση της και καιρικών συνθηκών, ή δεν τη χρήσιμη. Κάθε tryed ιδέες για τη Google, αλλά σαν μια βελόνα σε μια hatstack, χωρίς να γνωρίζει την ορθή ονομασία. Ευχαριστώ όλους! |
|
| |||
| |||
| Είναι ένα Security Code Confirmation Είναι για να κρατήσει τα ρομπότ από την υπογραφή μέχρι το spamming και το φόρουμ. |
|
| |||
| |||
| Χάρη ήταν υποκλοπών μου σαν τρελός. |
|
| |||
| |||
| Αν θέλουν να μάθουν για τους μπορείτε επίσης google τη λέξη captcha |
|
| |||
| |||
| Ξέρεις πόσο μπορεί να επιβραδύνει thay προβλέπονται από τον server και γιατί θα το κάνουμε αυτό. |
|
| |||
| |||
| Δεν είστε σίγουροι για αυτό. |
|
| |||
| |||
| MMMM im μη βέβαιος im πεπεισμένος γι 'αυτό. couldnt spamers μόλις επιλέξω διεύθυνση email από html κώδικα (Διορθώστε με αν im λάθος IVE μόνο μαθαίνουν για την ανάπτυξη των ιστοσελίδων των τελευταίων 6 μηνών) υπάρχει καλύτερος τρόπος για να προστατευθούν από spamers. Το έντυπο που έχει ήδη χρησιμοποιεί η PHP για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι πληροφορίες είναι σωστές, αλλά dosent βοήθεια όταν πρόκειται για spam. Ήταν σκέψη για τη θέση της captcha πριν από τη μορφή, αλλά φαίνεται ότι μόνο χάσιμο χρόνου για το χρήστη και, ενδεχομένως, δεν στόχο μετατροπής. Ευχαριστώ όλους! |
|
| |||
| |||
| Οι διαδικασίες αυτές δεν πρόκειται να σταματήσει την ανθρώπινη spammers. Μπορούμε εύκολα σχήμα αυτά τα εμπόδια. Μόλις κάποιος ή κάτι έχει υπογραφεί μέχρι το φόρουμ είναι στο χέρι σας και σας επιβραδυντών (εάν υπάρχουν) για την καταπολέμηση των spammers. Αυτό σταματά το ρομπότ / αυτοματοποιημένη μόνο φορείς. Ένας υπολογιστής δεν μπορεί να δει τι γράμματα ή αριθμοί να εισέλθουν για να εγγραφείτε σε ένα φόρουμ. Το captcha δεν είναι τόσο αποτελεσματικές όσο και η Κωδικός Ασφαλείας Επιβεβαίωση επειδή ένας υπολογιστής μπορεί να υπολογίσω απλά μαθηματικά. Βλέπω αυτό το ιστολόγιο εισόδου |
|
| |||
| |||
| Μεγάλη χάρη χάρη για τη βοήθεια! |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα υπάρχον PHP μορφή που έχει δοκιμαστεί από κάποιον που ξέρει τι κάνουν. http://green-beast.com/gbcf-v3/ παίρνει πολλά καλά πράγματα γι 'αυτό είπε |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μια τέσσερις τροχούς κοστούμι καλείται Τζίνα. | alex | Off Topic Συζήτηση | 5 | 17 Ιουν 2008 00:26 |
| Βοήθεια, έχω spammed από το λεγόμενο φίλο! | sisterballistic | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 4 | 12 Φεβ 2008 06:16 |
| Είμαι κάνοντας μια κίνηση που ονομάζεται-Hacker | cheesepuff | Off Topic Συζήτηση | 11 | 2η Φεβ 2008 00:57 |
| Σχολικό κάλεσε μου για Χάρι Πότερ | dbuske | Off Topic Συζήτηση | 1 | 18 Ιουλ 2007 09:24 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |