manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Dizajn, Hosting & SEO

Register

Što je to zove?

Reply

Thread Tools
Old 6. veljače 2008, 12:11
Member Group

Default Što je to zove?

Iam traže točne ime / naziv za vrstu obrasca validator.
kad sam ispunite obrazac na nekim lokacijama ima mjesta gdje sam staviti niz slova / brojeva koji je prikazan u kutiji koja izgleda VRSTE ispremiješan u raznim fontovima.
Htjela bih znati kako ja mogu saznati više o svojim vremenskim i korištenje njegovih korisno ili ne.

Bilo koji ideja tryed to Google, ali njegova je kao igla u hatstack bez znajući njen ispravan naziv.

Hvala svima!
Old 6. veljače 2008, 12:19
Moderator / ica grupe

Default Što je to zove?

To je potvrda Security Code

Oni su se držati robota iz prijave i spam foruma.

Old 6. veljača 2008, 12:23
Member Group

Default Što je to zove?

Hvala bugging me je kao lud.
Old 6. veljače 2008, 12:25
Moderator / ica grupe

Default Što je to zove?

Ako se žele saznati više o njima možete također google riječ Captcha

Old 6. veljače 2008, 12:54
Member Group

Default Što je to zove?

Znate li koliko thay može usporiti web smanjena je i zašto bi to učiniti.
Old 6. veljače 2008, 13:07
Moderator / ica grupe

Default Što je to zove?

Ne znam o tome.

Old 6. veljače 2008, 13:23
Member Group

Default Što je to zove?

MMMM im ne siguran im uvjeren o tome.
couldnt spamers samo odabrati adresu e-pošte s html kod (ispravite me ako krivo ive jedino im je učenje za razvoj web-stranica za proteklih 6 mjeseci) je li bolji način da se zaštitite od spamers. Moj forma php već koristi kako bi provjerili da su sve informacije točne, ali dosent pomoći kad se radi o spam.
Was razmišljam o stavljanju CAPTCHA obliku prije nego što se čini samo kao gubitak vremena za korisnika i eventualno ne cilj pretvorbe.

Hvala svima!
Old 6. veljače 2008, 13:41
Moderator / ica grupe

Default Što je to zove?

Oni se ne događa da se zaustavi ljudskih Spameri. Možemo lako lik ove out. Jednom je netko ili nešto je prijavio na forumu je na vama i vašem moderatori (ukoliko postoje) u borbi protiv Spameri. Ovo zaustavlja roboti / automatizirano samo entiteta. Računalo ne može vidjeti što slova ili brojeve upisati kako bi se prijavili na forum.

CAPTCHA nije tako djelotvorno kao Security Code Potvrda jer računalo može izračunati jednostavnu matematiku. Vidi ovaj blog entry

Old 6. veljače 2008, 13:50
Member Group

Default Što je to zove?

Izvrstan primjer hvala za pomoć!
Old 7. veljače 2008, 11:00
Member Group

Default Što je to zove?

Quote:
Originally Posted by MySlowQuietLife View Post
MMMM im ne siguran im uvjeren o tome.
couldnt spamers samo odabrati adresu e-pošte s html kod (ispravite me ako krivo ive jedino im je učenje za razvoj web-stranica za proteklih 6 mjeseci) je li bolji način da se zaštitite od spamers. Moj forma php već koristi kako bi provjerili da su sve informacije točne, ali dosent pomoći kad se radi o spam.
Was razmišljam o stavljanju CAPTCHA obliku prije nego što se čini samo kao gubitak vremena za korisnika i eventualno ne cilj pretvorbe.

Hvala svima!
Adresa e-pošte ne bi bilo na oblik, bilo bi u PHP program koji obrađuje formu. Možete provjeriti u prisustvu drugih charactres koji će omogućiti da spammer dodati višestruke adrese e-pošte i brkati oblik slanja u drugima, umjesto da se na vas.

Također možete koristiti postojeći PHP obrasca koji je testiran od strane nekoga tko zna što oni rade.

http://green-beast.com/gbcf-v3/ dobiva puno dobrih stvari, rekao je o tome
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Sa četiri točka odijelo zove Gina. alex Off Topic Discussion 5 17. lipnja 2008 00:26
Pomoć, Ive 'bio spammed po tzv prijatelju! sisterballistic Email, VoIP & IM Razgovor 4 12. veljača 2008 06:16
I'm making potez nazvan-Hacker cheesepuff Off Topic Discussion 11 2. veljača 2008 00:57
Sholastičar zovu me o Harry Potteru dbuske Off Topic Discussion 1 18. srpnja 2007 09:24
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.