פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > עיצוב אתרים, אירוח & SEO

Register

מה זה נקרא?

Reply

שרשרת כלים
Old 6 פבואר 2008, 12:11
חבר קבוצת

Default מה זה נקרא?

Iam מחפש הנכון שם / מונח על סוג של טופס validator.
כשאני למלא טופס באתרים מסוימים יש מקום שבו אני צריך לשים רצף של אותיות / מספרים כי מוצג בתיבה זה נראה די מעורבב גופנים שונים.
הייתי רוצה לדעת את זה אז אני יכול ללמוד על מזג האוויר ועל השימוש שלו או שלה לא שימושי.

כל הרעיונות tryed to Google שלה אבל זה כמו מחט בתוך hatstack בלי לדעת את השם הנכון.

תודה לכולם!
Old 6 פבואר 2008, 12:19
מנהל קבוצת

Default מה זה נקרא?

זהו אישור קוד אבטחה

הם לשמור על רובוטים מפני דואר זבל ועל ההצטרפות לפורום.

Old 6 פברואר 2008, 12:23
חבר קבוצת

Default מה זה נקרא?

תודה bugging היה לי כמו משוגע.
Old 6 פבואר 2008, 12:25
מנהל קבוצת

Default מה זה נקרא?

אם אתה המבקשים ללמוד עליהם אתה יכול גם את המילה Google CAPTCHA

Old 6 פבואר 2008, 12:54
חבר קבוצת

Default מה זה נקרא?

האם אתה יודע כמה thay יכולים להאט את האינטרנט לפי ומדוע זה היה עושה את זה.
Old 6 פבואר 2008, 13:07
מנהל קבוצת

Default מה זה נקרא?

לא בטוח לגבי זה.

Old 6 פבואר 2008, 13:23
חבר קבוצת

Default מה זה נקרא?

Mmmm IM IM משוכנע לא בטוח לגבי זה.
couldnt spamers רק לבחור כתובת הדוא"ל של קוד HTML (אנא תקן אותי אם טועה IM ive רק היה לומד לפתח דפי אינטרנט מזה 6 חודשים) האם יש דרך טובה יותר כדי להגן מפני spamers. בטופס שלי כבר משתמשת PHP כדי לוודא שכל המידע נכון, אבל זה dosent לעזור כאשר מדובר זבל.
חשבתי לשים את הכל על CAPTCHA לפני טופס אבל זה פשוט נראה כמו בזבוז זמן עבור המשתמש ואולי לא המטרה המרה.

תודה לכולכם!
Old 6 פבואר 2008, 13:41
מנהל קבוצת

Default מה זה נקרא?

הם לא הולכים לעצור אדם מפיצי דואר זבל. אנחנו יכולים בקלות לחשב את אלה. ברגע שמישהו או משהו הוא חתום על ידי פורום זה תלוי לך את המתווכים (אם בכלל) כדי להיאבק נגד מפיצי דואר זבל. זה מפסיק את הרובוטים / אוטומטיות גופים בלבד. מחשב לא יכול לראות מה אותיות או מספרים להיכנס כדי לחתום עד הפורום.

את CAPTCHA אינו אפקטיבי כמו קוד אבטחה אישור כי המחשב יכול להבין מתמטיקה פשוטה. לראות בבלוג זה ערך

Old 6 פבואר 2008, 13:50
חבר קבוצת

Default מה זה נקרא?

דוגמא נפלאה! Thanks for the help!
Old 7 פבואר 2008, 11:00
חבר קבוצת

Default מה זה נקרא?

ציטוט:
פורסם במקור על ידי MySlowQuietLife View Post
Mmmm IM IM משוכנע לא בטוח לגבי זה.
couldnt spamers רק לבחור כתובת הדוא"ל של קוד HTML (אנא תקן אותי אם טועה IM ive רק היה לומד לפתח דפי אינטרנט מזה 6 חודשים) האם יש דרך טובה יותר כדי להגן מפני spamers. בטופס שלי כבר משתמשת PHP כדי לוודא שכל המידע נכון, אבל זה dosent לעזור כאשר מדובר זבל.
חשבתי לשים את הכל על CAPTCHA לפני טופס אבל זה פשוט נראה כמו בזבוז זמן עבור המשתמש ואולי לא המטרה המרה.

תודה לכולכם!
כתובת הדוא"ל לא יהיה על צורה, זה יהיה על PHP תוכנית תהליכים הטופס. אתה יכול לבדוק את נוכחותם של אחרים, אשר תאפשר charactres א מפיץ דואר זבל כדי להוסיף מספר רב של כתובות דוא"ל או לבלבל את שליחת הטופס לתוך אותו לאחרים במקום לך.

לחילופין אתה יכול להשתמש בטופס קיים PHP כי נבדק על ידי מישהו שיודע מה הם עושים.

http://green-beast.com/gbcf-v3/ מקבל הרבה דברים טובים אמר לי על זה
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.