![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Iam מחפש הנכון שם / מונח על סוג של טופס validator.
כשאני למלא טופס באתרים מסוימים יש מקום שבו אני צריך לשים רצף של אותיות / מספרים כי מוצג בתיבה זה נראה די מעורבב גופנים שונים. הייתי רוצה לדעת את זה אז אני יכול ללמוד על מזג האוויר ועל השימוש שלו או שלה לא שימושי. כל הרעיונות tryed to Google שלה אבל זה כמו מחט בתוך hatstack בלי לדעת את השם הנכון. תודה לכולם! |
|
|
|||
|
|||
|
זהו אישור קוד אבטחה
הם לשמור על רובוטים מפני דואר זבל ועל ההצטרפות לפורום. |
|
|
|||
|
|||
|
תודה bugging היה לי כמו משוגע.
|
|
|
|||
|
|||
|
אם אתה המבקשים ללמוד עליהם אתה יכול גם את המילה Google CAPTCHA
|
|
|
|||
|
|||
|
האם אתה יודע כמה thay יכולים להאט את האינטרנט לפי ומדוע זה היה עושה את זה.
|
|
|
|||
|
|||
|
לא בטוח לגבי זה.
|
|
|
|||
|
|||
|
Mmmm IM IM משוכנע לא בטוח לגבי זה.
couldnt spamers רק לבחור כתובת הדוא"ל של קוד HTML (אנא תקן אותי אם טועה IM ive רק היה לומד לפתח דפי אינטרנט מזה 6 חודשים) האם יש דרך טובה יותר כדי להגן מפני spamers. בטופס שלי כבר משתמשת PHP כדי לוודא שכל המידע נכון, אבל זה dosent לעזור כאשר מדובר זבל. חשבתי לשים את הכל על CAPTCHA לפני טופס אבל זה פשוט נראה כמו בזבוז זמן עבור המשתמש ואולי לא המטרה המרה. תודה לכולכם! |
|
|
|||
|
|||
|
הם לא הולכים לעצור אדם מפיצי דואר זבל. אנחנו יכולים בקלות לחשב את אלה. ברגע שמישהו או משהו הוא חתום על ידי פורום זה תלוי לך את המתווכים (אם בכלל) כדי להיאבק נגד מפיצי דואר זבל. זה מפסיק את הרובוטים / אוטומטיות גופים בלבד. מחשב לא יכול לראות מה אותיות או מספרים להיכנס כדי לחתום עד הפורום.
את CAPTCHA אינו אפקטיבי כמו קוד אבטחה אישור כי המחשב יכול להבין מתמטיקה פשוטה. לראות בבלוג זה ערך |
|
|
|||
|
|||
|
דוגמא נפלאה! Thanks for the help!
|
|
|
|||
|
|||
|
ציטוט:
לחילופין אתה יכול להשתמש בטופס קיים PHP כי נבדק על ידי מישהו שיודע מה הם עושים. http://green-beast.com/gbcf-v3/ מקבל הרבה דברים טובים אמר לי על זה |