mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Web Design, Hosting & SEO

Register

Kas tai vadinama?

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 6, 2008, 12:11
Narys

Default Kas tai vadinama?

Iam looking for teisingas pavadinimas / terminas formos validator tipas.
kai man užpildyti formą kai kuriuose tinklapiuose yra vieta, kur aš įdėti raidžių seka / skaičiai, kurie yra rodomas langas, kuris atrodo Kind of Pogmatwany įvairiais šriftais.
Norėčiau žinoti tai, kad galėčiau sužinoti apie jo naudojimą ir oras, ar ne jo naudingo.

Any ideas tryed į "Google", tačiau jo, kaip ir hatstack adatos nežinant jo teisingas pavadinimas.

Thanks everyone!
Old Vasaris 6, 2008, 12:19
Moderatorius Grupė

Tai apsaugos kodekso patvirtinimas

Jie nuolat robotai užsiregistruoti ir šiukšlės forumuose.

Old Vasaris 6, 2008, 12:23
Narys

Ačiū buvo bugging mane Like Crazy.
Old Vasaris 6, 2008, 12:25
Moderatorius Grupė

Jei yra norinčių sužinoti apie jas taip pat galite google žodį CAPTCHA

Old Vasaris 6, 2008, 12:54
Narys

Ar žinote, kiek thay gali sulėtinti serveris nustato ir kodėl jis turėtų tai padaryti.
Old Vasaris 6, 2008, 13:07
Moderatorius Grupė

Not sure about that.

Old Vasaris 6, 2008, 13:23
Narys

MMMM im not sure im įsitikinęs apie tai.
couldnt spamers tik išskirti elektroninio pašto adresą iš html kodo (Please correct me if im wrong Ive tik mokėsi kurti tinklalapius per pastaruosius 6 mėnesius), tai yra geriausias būdas apsisaugoti nuo spamers. Mano forma jau naudoja PHP patikrinti, kad visa informacija yra teisinga, tačiau ji dosent padėti, kai kalbama apie šiukšlių.
Galvojau apie išleidimą Captcha prieš forma, bet kad tik atrodo, kiek laiko vartotojas atliekos ir galbūt nėra tikslo konversiją.

Ačiū visiems!
Old Vasaris 6, 2008, 13:41
Moderatorius Grupė

Jie nesiruošia sustoti žmogaus spameriai. Galime lengvai pav tokiai. Kai kas nors ar kažkas prisijungė prie forumo tai jūsų ir jūsų moderatoriai (jei yra) dėl kovos su nepageidaujamo e. pašto platintojus. Šis stotelių robotai / automatinis subjektams tik. Kompiuteris negali matyti, kas raidės ar skaičiai įvesti siekiant prisijungti prie forumo.

Captcha nėra toks veiksmingas kaip apsaugos kodekso patvirtinimo, nes kompiuteris negali suprasti, paprasta matematika. Matyti šio dienoraščio įrašas

Old Vasaris 6, 2008, 13:50
Narys

Puikus ačiū už pagalbą!
Old 7 vasaris 2008, 11:00
Narys

Citata:
Originally Posted by MySlowQuietLife View Post
MMMM im not sure im įsitikinęs apie tai.
couldnt spamers tik išskirti elektroninio pašto adresą iš html kodo (Please correct me if im wrong Ive tik mokėsi kurti tinklalapius per pastaruosius 6 mėnesius), tai yra geriausias būdas apsisaugoti nuo spamers. Mano forma jau naudoja PHP patikrinti, kad visa informacija yra teisinga, tačiau ji dosent padėti, kai kalbama apie šiukšlių.
Galvojau apie išleidimą Captcha prieš forma, bet kad tik atrodo, kiek laiko vartotojas atliekos ir galbūt nėra tikslo konversiją.

Ačiū visiems!
Pašto adresas nebus ant formos, kad būtų į PHP programą, kuri apdoroja formą. Galite patikrinti kitų charactres buvimo, kuris leistų Spammer pridėti keletą elektroninio pašto adresų ir klaidinti savo formą, į ją perduoti kitiems, o ne jums.

Arba galite naudoti esamą PHP forma, kad buvo testuojama žmogų, kuris žino, ką jie daro.

http://green-beast.com/gbcf-v3/ pasireiškia dėl gerų dalykų pasakė apie jį
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Keturių ratų kostiumas vadinamas Gina. Alex Off Topic Discussion 5 Birželis 17, 2008 00:26
Pagalba, aš Platinama pagal vadinamąjį draugui! sisterballistic Paštas, VoIP & MP Aptarimas 4 12 vasaris 2008 06:16
I'm making perkelti vadinama-Hacker cheesepuff Off Topic Discussion 11 2 vasaris 2008 00:57
Scholastic pakvietė mane apie Harry Potter dbuske Off Topic Discussion 1 18 liepa 2007 09:24
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.