mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Web Dizains, Hosting & SEO

Register

Kas ir tas, ka sauc?

Reply

Thread Tools
Old Februāris 6, 2008, 12:11
Loceklis

Default Kas ir tas, ka sauc?

Iam meklē pareizais nosaukums / termins veida formas validators.
kad es aizpildot veidlapu dažas vietnes ir vieta, kur i ir īstenot secību vēstules / numurus, kas uzrādīti ailē, kas izskatās VEIDA jumbled dažādās fontus.
Es gribētu zināt šo to es varu uzzināt par tā lietošanu un laika apstākļu vai tās lietderīgi.

Any ideas tryed google, bet tā kā adatu hatstack nezinot to pareizu nosaukumu.

Thanks everyone!
Old Februāris 6, 2008, 12:19
Moderator Group

Tas nodrošinājuma kodeksa apstiprināšana

Tie ir jātur robotiem pierakstīšanos un surogātklikšķus forumos.

Old Februāris 6, 2008, 12:23
Loceklis

Paldies ir bugging mani crazy.
Old Februāris 6, 2008, 12:25
Moderator Group

Ja esat, kuri vēlas uzzināt par tām jūs varat arī google vārds CAPTCHA

Old Februāris 6, 2008, 12:54
Loceklis

Vai jūs zināt, cik daudz thay var palēnināt servera nosaka un kāpēc tā dara.
Old Februāris 6, 2008, 13:07
Moderator Group

Neesat pārliecināts par to.

Old Februāris 6, 2008, 13:23
Loceklis

MMMM im neesat pārliecināts im pārliecināts par to.
couldnt spamers tikai izlasīt e-pasta adresi html kodu (lūdzu izlabojiet mani ja im nepareizi IVE tikai mācījušies, lai attīstītu tīmekļa vietnēs pēdējo 6 mēnešu laikā) ir labāks veids, kā aizsargāties no spamers. Mans forma jau izmanto php, lai pārliecinātos, ka visa informācija ir pareiza, bet dosent palīdzību, kad runa ir par surogātpastu.
Bija domas par nodošanu captcha pirms formu, bet ka tikai šķiet, piemēram, atkritumu laika, lai lietotāju un, iespējams, nav mērķa pārveidošanu.

Thanks all!
Old Februāris 6, 2008, 13:41
Moderator Group

Tie nav gatavojas pārtraukt cilvēku spammers. Mēs varam viegli skaitlis šos out. Kad kāds vai kaut kas ir parakstījusi forumā ir atkarīgs no jums un jūsu moderators (ja tāds ir), lai cīnītos pret surogātpasta izplatītājiem. Tas aptur roboti / automated iestādēm tikai. Datoru nevar redzēt burtus vai ciparus, lai ievadītu, lai uzkāptu līdz forumam.

Captcha nav tik efektīva kā drošības kodeksu apstiprināšana, jo dators var izrēķināt vienkārši math. Redzēt Šajā blog entry

Old Februāris 6, 2008, 13:50
Loceklis

Lielisks piemērs paldies par palīdzību!
Old Februāris 7, 2008, 11:00
Loceklis

Quote:
Originally Posted by MySlowQuietLife View Post
MMMM im neesat pārliecināts im pārliecināts par to.
couldnt spamers tikai izlasīt e-pasta adresi html kodu (lūdzu izlabojiet mani ja im nepareizi IVE tikai mācījušies, lai attīstītu tīmekļa vietnēs pēdējo 6 mēnešu laikā) ir labāks veids, kā aizsargāties no spamers. Mans forma jau izmanto php, lai pārliecinātos, ka visa informācija ir pareiza, bet dosent palīdzību, kad runa ir par surogātpastu.
Bija domas par nodošanu captcha pirms formu, bet ka tikai šķiet, piemēram, atkritumu laika, lai lietotāju un, iespējams, nav mērķa pārveidošanu.

Thanks all!
E-pasta adrese netiks uz formu, tas būtu PHP programma, kas apstrādā formu. Jūs varat pārbaudīt uz klātbūtni citās charactres kas ļautu surogātpasta izplatītājam pievienot vairākas e-pasta adreses un sajaukt veidlapas vērā nosūtot to citiem, nevis jums.

Vai jūs varētu izmantot esošās PHP formu, kas ir pārbaudīts kāds, kurš zina, ko viņi dara.

http://green-beast.com/gbcf-v3/ saņem daudz labas lietas teica par to
Reply

Register

Bookmarks