rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Web Design, Hosting & SEO

Register

Co to jest nazywane?

Reply

Narzędzia wątku
Old 6 lutego 2008, 12:11
Członek grupy

Default Co to jest nazywane?

Iam szukasz poprawną nazwę / termin dla danego typu postaci validator.
kiedy i wypełnić formularz w niektórych miejscach jest miejsce, gdzie mam umieścić sekwencję liter / cyfr, które są wyświetlane w polu, że wygląda na RZECZOWYCH pogmatwany w różnych czcionek.
Chciałbym wiedzieć, tak mogę dowiedzieć się o ich używania i pogody lub nie przydatne.

Wszelkie pomysły tryed do google, ale jego jak igły w hatstack nie znając jego poprawną nazwę.

Thanks everyone!
Old 6 lutego 2008, 12:19
Moderator grupy

It's a Security Code Potwierdzenie

Są na bieżąco robotów od podpisania i spamem forum.

Old 6. lutego 2008, 12:23
Członek grupy

Dzięki zostały bugging mnie jak szalony.
Old 6 lutego 2008, 12:25
Moderator grupy

Jeśli chcą dowiedzieć się o nich można również google słowo CAPTCHA

Old 6 lutego 2008, 12:54
Członek grupy

Czy wiesz ile thay może spowolnić przez serwer internetowy i dlaczego to zrobić.
Old 6 lutego 2008, 13:07
Moderator grupy

Not sure about that.

Old 6 lutego 2008, 13:23
Członek grupy

MMMM im nie pewny im o tym przekonany.
couldnt spamers wystarczy wybrać adres e-mail z kodem HTML (proszę mnie poprawić, jeśli źle im ive tylko uczenie się rozwijać stron internetowych w ciągu ostatnich 6 miesięcy) istnieje lepszy sposób, aby chronić przed spamers. Moja forma już używa php, aby sprawdzić, czy wszystkie informacje są poprawne, ale dosent pomóc, jeśli chodzi o spam.
Czy myślisz o wprowadzenie captcha przed formie, ale wydaje się to tylko strata czasu dla użytkownika i prawdopodobnie nie konwersji na cel.

Dziękuję wszystkim!
Old 6 lutego 2008, 13:41
Moderator grupy

Są to nie będzie zatrzymać ludzi spamerów. Można je łatwo rysunku. Kiedy ktoś lub coś jest podpisana do sądu należy do Ciebie i Twojego moderatora (jeśli istnieje) do zwalczania spamerów. Ten zatrzymuje roboty / zautomatyzowane tylko podmioty. Komputer nie może zobaczyć, co litery lub cyfry, aby wprowadzić w celu zaciągnięcia się do forum.

CAPTCHA nie jest tak skuteczny, jak kod zabezpieczający Potwierdzenie ponieważ komputer może dowiedzieć się prosta matematyka. Widzieć wpisu tego bloga

Old 6 lutego 2008, 13:50
Członek grupy

Great przykład dzięki za pomoc!
Old 7 lutego 2008, 11:00
Członek grupy

Cytat:
Originally Posted by MySlowQuietLife View Post
MMMM im nie pewny im o tym przekonany.
couldnt spamers wystarczy wybrać adres e-mail z kodem HTML (proszę mnie poprawić, jeśli źle im ive tylko uczenie się rozwijać stron internetowych w ciągu ostatnich 6 miesięcy) istnieje lepszy sposób, aby chronić przed spamers. Moja forma już używa php, aby sprawdzić, czy wszystkie informacje są poprawne, ale dosent pomóc, jeśli chodzi o spam.
Czy myślisz o wprowadzenie captcha przed formie, ale wydaje się to tylko strata czasu dla użytkownika i prawdopodobnie nie konwersji na cel.

Dziękuję wszystkim!
Adres e-mail nie będzie w formie, to byłoby w PHP program procesów formie. Możesz sprawdzić na obecność innych, które umożliwiłyby charactres spamera dodać kilka adresów e-mail i mylić formularza na wysłanie go do innych, zamiast do ciebie.

Albo można użyć istniejącej PHP formie, która została zbadana przez kogoś, kto wie co robi.

http://green-beast.com/gbcf-v3/ dostaje wiele dobrych rzeczy o niej powiedział
Reply

Register

Zakładki