![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Iam szukasz poprawną nazwę / termin dla danego typu postaci validator. kiedy i wypełnić formularz w niektórych miejscach jest miejsce, gdzie mam umieścić sekwencję liter / cyfr, które są wyświetlane w polu, że wygląda na RZECZOWYCH pogmatwany w różnych czcionek. Chciałbym wiedzieć, tak mogę dowiedzieć się o ich używania i pogody lub nie przydatne. Wszelkie pomysły tryed do google, ale jego jak igły w hatstack nie znając jego poprawną nazwę. Thanks everyone! |
|
| |||
| |||
| It's a Security Code Potwierdzenie Są na bieżąco robotów od podpisania i spamem forum. |
|
| |||
| |||
| Dzięki zostały bugging mnie jak szalony. |
|
| |||
| |||
| Jeśli chcą dowiedzieć się o nich można również google słowo CAPTCHA |
|
| |||
| |||
| Czy wiesz ile thay może spowolnić przez serwer internetowy i dlaczego to zrobić. |
|
| |||
| |||
| Not sure about that. |
|
| |||
| |||
| MMMM im nie pewny im o tym przekonany. couldnt spamers wystarczy wybrać adres e-mail z kodem HTML (proszę mnie poprawić, jeśli źle im ive tylko uczenie się rozwijać stron internetowych w ciągu ostatnich 6 miesięcy) istnieje lepszy sposób, aby chronić przed spamers. Moja forma już używa php, aby sprawdzić, czy wszystkie informacje są poprawne, ale dosent pomóc, jeśli chodzi o spam. Czy myślisz o wprowadzenie captcha przed formie, ale wydaje się to tylko strata czasu dla użytkownika i prawdopodobnie nie konwersji na cel. Dziękuję wszystkim! |
|
| |||
| |||
| Są to nie będzie zatrzymać ludzi spamerów. Można je łatwo rysunku. Kiedy ktoś lub coś jest podpisana do sądu należy do Ciebie i Twojego moderatora (jeśli istnieje) do zwalczania spamerów. Ten zatrzymuje roboty / zautomatyzowane tylko podmioty. Komputer nie może zobaczyć, co litery lub cyfry, aby wprowadzić w celu zaciągnięcia się do forum. CAPTCHA nie jest tak skuteczny, jak kod zabezpieczający Potwierdzenie ponieważ komputer może dowiedzieć się prosta matematyka. Widzieć wpisu tego bloga |
|
| |||
| |||
| Great przykład dzięki za pomoc! |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Albo można użyć istniejącej PHP formie, która została zbadana przez kogoś, kto wie co robi. http://green-beast.com/gbcf-v3/ dostaje wiele dobrych rzeczy o niej powiedział |
![]() |
|
| Zakładki |