![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Iam caută numele corect / termen pentru un tip de formular de validator. atunci când i completa un formular de pe unele site-uri nu există un loc în care i-au pus la o succesiune de Litere / cifre care se afişează într-o cutie care arata FEL de jumbled în diferite fonturi. Aş dori să ştiu acest lucru, aşa că am posibilitatea de a afla despre utilizarea acestuia şi de vreme sau nu său util. Orice idei tryed la Google, dar sa-l ca un ac într-o fara sa stii sa hatstack corect numele. Multumesc tuturor! |
|
| |||
| |||
| Este un Cod de securitate Confirmarea Ele sunt de a păstra roboţi de la semnarea până şi spam-ul de forum. |
|
| |||
| |||
| Multumesc fost bugging mine ca o nebunie. |
|
| |||
| |||
| Dacă sunteţi în care doresc să înveţe despre le puteţi, de asemenea, Google a cuvântului captcha |
|
| |||
| |||
| Stii cat de mult poate încetini thay server în jos şi de ce ar face acest lucru. |
|
| |||
| |||
| Nu este sigur de asta. |
|
| |||
| |||
| MMMM im nu sure im convins de asta. couldnt spamers doar alege adresa de e-mail de la codul HTML (vă rog corectaţi-mă dacă im greşit ive fost numai de învăţare pentru a dezvolta pagini web pentru ultimele 6 luni) nu este o modalitate mai bună de a se proteja de spamers. My forma deja foloseste php pentru a verifica faptul că toate informaţiile sunt corecte, dar dosent ajute atunci când este vorba de spam. A fost gândit de captcha, înainte de punerea în formă, dar care se pare ca doar o pierdere de timp pentru utilizator şi, posibil, nici un obiectiv de conversie. Multumesc tuturor! |
|
| |||
| |||
| Ele sunt nu se va opri, om de spam. Putem uşor cifra aceste afară. După ce cineva sau ceva de genul asta este semnat pana la forum, este la latitudinea dumneavoastră şi moderatori (dacă este cazul) pentru a combate spam. Aceasta opreşte roboţi / automate de entităţi numai. Un computer nu poate vedea ce litere sau cifre pentru a intra în scopul de a vă înscrie la un forum. CAPTCHA nu este la fel de eficient ca de Securitate Cod de confirmare, pentru că un computer poate seama simplu math. Vedea acest blog intrare |
|
| |||
| |||
| Marea exemplu multumesc pentru ajutor! |
|
| |||
| |||
| Citat:
Sau ai putea folosi un existente PHP forma care a fost testat de cineva care ştie ceea ce face. http://green-beast.com/gbcf-v3/ devine o mulţime de lucruri bune a spus despre el |
![]() |
|
| Marcaje |