menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

Čo je to hovorí?

Reply

Thread Tools
Old 6.februára 2008, 12:11
Člen Skupina

Default Čo je to hovorí?

Iam hľadá správny názov / termín pre typ formulára validator.
I keď vyplníte formulár na niektorých miestach je miesto, kde som, aby sled písmená / položky, ktoré je uvedené v krabici, ktorá vyzerá DRUHU zo neusporiadaný v rôznych fontov.
Chcel by som vedieť, tak i toto môže dozvedieť sa o jeho používania a počasia alebo nie jeho použiteľnosti.

Akékoľvek myšlienky tryed na google, ale jeho ako ihla v hatstack bez znalosti jeho správny názov.

Vďaka všetkým!
Old 6.februára 2008, 12:19
Moderátor skupiny

Default Čo je to hovorí?

Je to bezpečnostný kód Potvrdenie

Sú k udržaniu robotov od podpísania a spamy fóre.

Old 6. februára 2008, 12:23
Člen Skupina

Default Čo je to hovorí?

Vďaka bolo odpočúvanie mi ako blázon.
Old 6.februára 2008, 12:25
Moderátor skupiny

Default Čo je to hovorí?

Ak máte záujem dozvedieť sa o nich môžete aj google slovo CAPTCHA

Old 6.februára 2008, 12:54
Člen Skupina

Default Čo je to hovorí?

Viete, koľko thay môže spomaliť webserver a podľa čoho by sa to urobiť.
Old 6.februára 2008, 13:07
Moderátor skupiny

Default Čo je to hovorí?

Nejsem si jistá, jestli o tom.

Old 6.februára 2008, 13:23
Člen Skupina

Default Čo je to hovorí?

Mmmm im ne istý im presvedčený o tom.
couldnt spamers len vybrať e-mailovú adresu z HTML kód (opravte prosím, ak mi zle im IVE len učenia k rozvoju webových stránkach za posledných 6 mesiacov), existuje lepší spôsob, ako ochrániť od spamers. Moja podobe už používa php na overenie, že všetky informácie sú správne, ale dosent, keď príde reč na spam.
Přemýšlím o uvedenie captcha pred forme, ale že len zdá ako strata času pre používateľa, a možná ne cieľ konverzie.

Vďaka všetkým!
Old 6.februára 2008, 13:41
Moderátor skupiny

Default Čo je to hovorí?

Sú to nebude stôp ľudskej spamermi. Môžeme ľahko obrázok týchto von. Akonáhle niekto alebo niečo je podpísaná až do fóra je na vás a vaše moderátorů (ak existuje) pre boj s nevyžiadanou poštou. To zastaví roboty / automatizovaných iba subjekty. Počítač nemôže vidieť, čo písmená alebo čísla, na zadanie, aby sa zaregistrovať na fórum.

V captcha nie je tak účinný ako bezpečnostný kód Potvrdenie pretože počítač môže vymyslieť jednoduchá matematika. Vidieť nadobudnutia účinnosti tohto blogu

Old 6.februára 2008, 13:50
Člen Skupina

Default Čo je to hovorí?

Príklad Veľkej vďaka za pomoc!
Old 7.února 2008, 11:00
Člen Skupina

Default Čo je to hovorí?

Citácia:
Pôvodne Poslal MySlowQuietLife View Post
Mmmm im ne istý im presvedčený o tom.
couldnt spamers len vybrať e-mailovú adresu z HTML kód (opravte prosím, ak mi zle im IVE len učenia k rozvoju webových stránkach za posledných 6 mesiacov), existuje lepší spôsob, ako ochrániť od spamers. Moja podobe už používa php na overenie, že všetky informácie sú správne, ale dosent, keď príde reč na spam.
Přemýšlím o uvedenie captcha pred forme, ale že len zdá ako strata času pre používateľa, a možná ne cieľ konverzie.

Vďaka všetkým!
E-mailová adresa nebude na formulári, že by bolo v PHP program, ktorý spracováva formou. Môžete skontrolovať na prítomnosť iných charactres ktorý umožní spamerovi pridať viac e-mailových adries a zmiasť váš formulár do odoslaním na iné miesto pre vás.

Alebo môžete použiť existujúce PHP podobe, ktorá bola testovaná niekoho, kto vie, čo robia.

http://green-beast.com/gbcf-v3/ dostane veľa dobrých vecí, povedal o ňom
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
A štyri kolesové oblek s názvom Gina. alex Vypnúť Téma diskusie 5 17. júna 2008 00:26
Pomoc, I've been nevyžiadanou poštou prostredníctvom tzv priateľ! sisterballistic Email, VoIP & IM Diskusia 4 12. február 2008 06:16
Som urobiť krok nazýva-Hacker cheesepuff Vypnúť Téma diskusie 11 2. februára 2008 00:57
Scholastika nazýva mi o Harry Potter dbuske Vypnúť Téma diskusie 1 18. júl 2007 09:24
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.