![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Iam hľadá správny názov / termín pre typ formulára validator. I keď vyplníte formulár na niektorých miestach je miesto, kde som, aby sled písmená / položky, ktoré je uvedené v krabici, ktorá vyzerá DRUHU zo neusporiadaný v rôznych fontov. Chcel by som vedieť, tak i toto môže dozvedieť sa o jeho používania a počasia alebo nie jeho použiteľnosti. Akékoľvek myšlienky tryed na google, ale jeho ako ihla v hatstack bez znalosti jeho správny názov. Vďaka všetkým! |
|
| |||
| |||
| Je to bezpečnostný kód Potvrdenie Sú k udržaniu robotov od podpísania a spamy fóre. |
|
| |||
| |||
| Vďaka bolo odpočúvanie mi ako blázon. |
|
| |||
| |||
| Ak máte záujem dozvedieť sa o nich môžete aj google slovo CAPTCHA |
|
| |||
| |||
| Viete, koľko thay môže spomaliť webserver a podľa čoho by sa to urobiť. |
|
| |||
| |||
| Nejsem si jistá, jestli o tom. |
|
| |||
| |||
| Mmmm im ne istý im presvedčený o tom. couldnt spamers len vybrať e-mailovú adresu z HTML kód (opravte prosím, ak mi zle im IVE len učenia k rozvoju webových stránkach za posledných 6 mesiacov), existuje lepší spôsob, ako ochrániť od spamers. Moja podobe už používa php na overenie, že všetky informácie sú správne, ale dosent, keď príde reč na spam. Přemýšlím o uvedenie captcha pred forme, ale že len zdá ako strata času pre používateľa, a možná ne cieľ konverzie. Vďaka všetkým! |
|
| |||
| |||
| Sú to nebude stôp ľudskej spamermi. Môžeme ľahko obrázok týchto von. Akonáhle niekto alebo niečo je podpísaná až do fóra je na vás a vaše moderátorů (ak existuje) pre boj s nevyžiadanou poštou. To zastaví roboty / automatizovaných iba subjekty. Počítač nemôže vidieť, čo písmená alebo čísla, na zadanie, aby sa zaregistrovať na fórum. V captcha nie je tak účinný ako bezpečnostný kód Potvrdenie pretože počítač môže vymyslieť jednoduchá matematika. Vidieť nadobudnutia účinnosti tohto blogu |
|
| |||
| |||
| Príklad Veľkej vďaka za pomoc! |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Alebo môžete použiť existujúce PHP podobe, ktorá bola testovaná niekoho, kto vie, čo robia. http://green-beast.com/gbcf-v3/ dostane veľa dobrých vecí, povedal o ňom |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| A štyri kolesové oblek s názvom Gina. | alex | Vypnúť Téma diskusie | 5 | 17. júna 2008 00:26 |
| Pomoc, I've been nevyžiadanou poštou prostredníctvom tzv priateľ! | sisterballistic | Email, VoIP & IM Diskusia | 4 | 12. február 2008 06:16 |
| Som urobiť krok nazýva-Hacker | cheesepuff | Vypnúť Téma diskusie | 11 | 2. februára 2008 00:57 |
| Scholastika nazýva mi o Harry Potter | dbuske | Vypnúť Téma diskusie | 1 | 18. júl 2007 09:24 |
| Thread Tools | |
| |