мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО

Register

Шта је то зове?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 6. Мар 2008, 12:11
Мембер Гроуп

Default Шта је то зове?

Иам траже тачне име / назив за врсту обрасца Валидатор.
кад сам попуните образац на неким локацијама има места где сам ставити низ слова / бројева који је приказан у кутији која изгледа ВРСТЕ испремијешан у разним фонтовима.
Хтела бих да знам како ја могу сазнати више о својим временским и коришћење његових корисно или не.

Било који идеја трыед то Гоогле, али његова је као игла у хатстацк без знајући њен исправан назив.

Хвала свима!
Old 6. Мар 2008, 12:19
Модератор / ица групе

Default Шта је то зове?

То је потврда Сецуриты Цоде

Они су се држати робота из пријаве и спам форума.

Old 6. фебруар 2008, 12:23
Мембер Гроуп

Default Шта је то зове?

Хвала буггинг ме је као луд.
Old 6. Мар 2008, 12:25
Модератор / ица групе

Default Шта је то зове?

Ако се желе сазнати више о њима можете такође гоогле реч Цаптцха

Old 6. Мар 2008, 12:54
Мембер Гроуп

Default Шта је то зове?

Знате ли колико тхаы може успорити уеб смањена је и зашто би то учинити.
Old 6. Мар 2008, 13:07
Модератор / ица групе

Default Шта је то зове?

Не знам о томе.

Old 6. Мар 2008, 13:23
Мембер Гроуп

Default Шта је то зове?

Мммм им не сигуран им уверен о томе.
цоулднт спамерс само одабрати адресу е-поште са хтмл код (исправите ме ако криво иве једино им је учење за развој веб-сајт за протеклих 6 месеци) је ли бољи начин да се заштитите од спамерс. Мој форма пхп већ користи како би проверили да су све информације тачне, али досент помоћи кад се ради о спам.
Уас размишљам о стављању ЦАПТЦХА облику пре него што се чини само као губитак времена за корисника и евентуално не циљ конверзије.

Хвала свима!
Old 6. Мар 2008, 13:41
Модератор / ица групе

Default Шта је то зове?

Они се не дешава да се заустави људских спаммерс. Можемо лако лик ове оут. Једном је неко или нешто је пријавио на форуму је на вама и вашем модератори (уколико постоје) у борби против спаммерс. Ово зауставља роботи / аутоматски само ентитета. Рачунар не може видети што слова или бројеве уписати како би се пријавили на форум.

ЦАПТЦХА није тако делотворно као Сецуриты Цоде Потврда јер рачунар може израчунати једноставну математику. Види овај блог ентры

Old 6. Мар 2008, 13:50
Мембер Гроуп

Default Шта је то зове?

Изврстан пример захвалност за помоћ!
Old 7. Мар 2008, 11:00
Мембер Гроуп

Default Шта је то зове?

Куоте:
Оригиналлы Постед бы МыСлоуКуиетЛифе View Post
Мммм им не сигуран им уверен о томе.
цоулднт спамерс само одабрати адресу е-поште са хтмл код (исправите ме ако криво иве једино им је учење за развој веб-сајт за протеклих 6 месеци) је ли бољи начин да се заштитите од спамерс. Мој форма пхп већ користи како би проверили да су све информације тачне, али досент помоћи кад се ради о спам.
Уас размишљам о стављању ЦАПТЦХА облику пре него што се чини само као губитак времена за корисника и евентуално не циљ конверзије.

Хвала свима!
Адреса е-поште не би било на облик, било би у ПХП програм који обрађује форму. Можете проверити у присуству других цхарацтрес који ће омогућити да спаммер додати вишеструке адресе е-поште и Бркати Облик слања у другима, уместо да се на вас.

Такође можете користити постојећи ПХП обрасца који је тестиран од стране некога ко зна шта они раде.

хттп://греен-беаст.цом/гбцф-в3/ добија пуно добрих ствари, рекао је о томе
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Са четири тачка одијело зове Гина. алекс Офф Топиц Дисцуссион 5 17. јуна 2008 00:26
Помоћ, Иве 'био спаммед по тзв пријатељу! систербаллистиц Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 4 12 фебруар 2008 06:16
И'м макинг потез назван-Хацкер цхеесепуфф Офф Топиц Дисцуссион 11 2 фебруар 2008 00:57
Схоластичар зову ме о Харры Поттер дбуске Офф Топиц Дисцуссион 1 18. јула 2007 09:24
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц