az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Web Tasarım, Hosting ve SEO

Register

Ne denir?

Reply

Konu Araçları
Old 6 Şubat 2008, 12:11
Üye Grubu

Default Ne denir?

Şimdi doğru isim arıyor / form validator bir türü için terim.
Ben bazı sitelerde var i Yazışma bir dizi gereken bir yer olduğunu bir form doldurarak / bir kutu farklı fonlarda jumbled gibi görünüyor gösterilir numaraları.
Bu öylesine i kullanımı ve hava ya da onun yararlı öğrenmek bilmek isterim.

Herhangi bir fikir ama google tryed onun bir hatstack bir iğne gibi doğru adını bilmeden.

Thanks everyone!
Old 6 Şubat 2008, 12:19
Moderatör Grubu

Default Ne denir?

Bir Güvenlik Kodu Onay's

Bu kayıt ve forumlarda spam gelen robotlar korumak için vardır.

Old 6 Şubat 2008, 12:23
Üye Grubu

Default Ne denir?

Bana deli gibi teşekkür edilmiş bugging.
Old 6 Şubat 2008, 12:25
Moderatör Grubu

Default Ne denir?

Eğer bunlar hakkında da sözcük Google öğrenmek isteyen vardır CAPTCHA

Old 6 Şubat 2008, 12:54
Üye Grubu

Default Ne denir?

Ne kadar thay aşağı ve web yavaş olabilir Neden bu yapacağını biliyor musun.
Old 6 Şubat 2008, 13:07
Moderatör Grubu

Default Ne denir?

O emin.

Old 6 Şubat 2008, 13:23
Üye Grubu

Default Ne denir?

MMMM emin im değil bu konuda ikna Sohbet.
couldnt spamers sadece (lütfen bana doğru eğer Sohbet yanlış ive sadece son 6 ay için web sayfalarını geliştirmek için öğrenme edilmiş) bir spamers den korumak için daha iyi bir yoludur html kodu e-posta adresini seçin. Benim formu zaten PHP tüm bilgilerin doğru olduğunu doğrulamak için kullanır ama bu Spam konusunda yardımcı dosent.
Formu önce captcha koyarak düşünüyordum ama bu sadece kullanıcı için zaman kaybı ve büyük olasılıkla hiçbir hedef dönüşüm gibi görünüyor.

Thanks all!
Old 6 Şubat 2008, 13:41
Moderatör Grubu

Default Ne denir?

Onlar insan spam durdurmak olacak değildir. Biz kolayca bu çözmek olabilir. Birisi ya da size ve sizin moderatörleriyle (eğer varsa) spam mücadele foruma kadar imzalanmıştır. Bu sadece robotlar / otomatik taraf durur. Bir bilgisayar için bir forum için kaydolmak girmek için hangi harf veya numaraları göremiyorum.

Çünkü bir bilgisayar basit matematik çözmek için CAPTCHA olarak Güvenlik Kodu Onay kadar etkili değildir. Görmek Bu blog girişi

Old 6 Şubat 2008, 13:50
Üye Grubu

Default Ne denir?

Yardım için büyük bir örnek, teşekkürler!
Old 7 Şubat 2008, 11:00
Üye Grubu

Default Ne denir?

Alıntı:
Originally Posted by MySlowQuietLife View Post
MMMM emin im değil bu konuda ikna Sohbet.
couldnt spamers sadece (lütfen bana doğru eğer Sohbet yanlış ive sadece son 6 ay için web sayfalarını geliştirmek için öğrenme edilmiş) bir spamers den korumak için daha iyi bir yoludur html kodu e-posta adresini seçin. Benim formu zaten PHP tüm bilgilerin doğru olduğunu doğrulamak için kullanır ama bu Spam konusunda yardımcı dosent.
Formu önce captcha koyarak düşünüyordum ama bu sadece kullanıcı için zaman kaybı ve büyük olasılıkla hiçbir hedef dönüşüm gibi görünüyor.

Thanks all!
E-posta adresi formdaki olmaz, bu formu süreçlerini PHP programı olacak. Diğer charactres da birden fazla e-posta adresi eklemek için ve formu karıştırmayın sizin için başkalarının yerine onu gönderen bir spam sağlayacak Durum kontrol edebilirsiniz.

Ya da kimin ne yaptığını bilen biri tarafından test edilmiş mevcut bir PHP formu kullanabilirsiniz.

http://green-beast.com/gbcf-v3/ İyi bir çok şey olur dedi dersin
Reply

Register

Bookmarks