менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

Що це називається?

Reply

Різьба Інструменти
Old 6 лютого 2008, 12:11
Член групи

Default Що це називається?

Iam шукає правильне ім'я / термін тип форми валідатор.
Коли я заповнити анкету на деяких сайтах є місце, де я повинен покласти послідовність літери / цифри, які показані у вікні, яке виглядає ВИДУ перемішані в різних шрифти.
Я хотів би знати це, щоб я міг дізнатися про його використання і про погоду чи не її корисною.

Будь-які ідеї Tryed в Google, але свої, як голка в hatstack, не знаючи його правильну назву.

Спасибо всем!
Old 6 лютого 2008, 12:19
Модератор групи

Це захисний код підтвердження

Вони повинні тримати роботи з моменту підписання і спамити форуми.

Old 6 лютого 2008, 12:23
Член групи

Завдяки була давало мені спокою, як божевільний.
Old 6 лютого 2008, 12:25
Модератор групи

Якщо Ви хотіли б дізнатися про них ви також можете Google слова CAPTCHA

Old 6 лютого 2008, 12:54
Член групи

Чи знаєте ви, скільки Тай може сповільнити сервер вниз і чому вона повинна це зробити.
Old 6 лютого 2008, 13:07
Модератор групи

Не впевнений.

Old 6 лютого 2008, 13:23
Член групи

MMMM їм не впевнений, переконаний, їм про це.
Couldnt спамерів тільки вибрати адресу електронної пошти HTML-код (будь ласка, поправте мене, якщо їм неправильні Ive тільки вчилися розробляти веб-сторінки протягом останніх 6 місяців), чи є кращий спосіб захисту від спамерів. Моя форма вже використовує PHP, щоб переконатися, що всі відомості вірні, але доцент допомогу, коли мова йде про спам.
Думав про CAPTCHA поставити перед формою, але тільки здається, що, як марна трата часу для користувачів і, можливо, немає мети конверсії.

Спасибо всем!
Old 6 лютого 2008, 13:41
Модератор групи

Вони не збираються зупинятися прав спамерів. Ми можемо легко з'ясувати ці Out. Одного разу хтось або щось підписався на форум саме для Вас і Ваших модераторів (якщо такі є) з боротьби з спамерами. Це зупиняє Роботи / автоматизований тільки особам. Комп'ютер не може бачити які букви або цифри ввести для того, щоб підписатися на Форумі.

CAPTCHA не так ефективні, як Введіть код безпеки, оскільки комп'ютер може зрозуміти просту математику. Бачити цей запис у блозі

Old 6 лютого 2008, 13:50
Член групи

Відмінний приклад спасибі за допомогу!
Old 7 лютого 2008, 11:00
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав MySlowQuietLife View Post
MMMM їм не впевнений, переконаний, їм про це.
Couldnt спамерів тільки вибрати адресу електронної пошти HTML-код (будь ласка, поправте мене, якщо їм неправильні Ive тільки вчилися розробляти веб-сторінки протягом останніх 6 місяців), чи є кращий спосіб захисту від спамерів. Моя форма вже використовує PHP, щоб переконатися, що всі відомості вірні, але доцент допомогу, коли мова йде про спам.
Думав про CAPTCHA поставити перед формою, але тільки здається, що, як марна трата часу для користувачів і, можливо, немає мети конверсії.

Спасибо всем!
Адреса електронної пошти не буде включений у формі, це буде в програмі, яка обробляє PHP форму. Ви можете перевірити на наявність інших charactres, яка дозволила б спамер додати кілька адрес електронної пошти та заплутати формі в передачі її іншим, а не для вас.

Або ви можете використовувати існуючі форми PHP, яка була протестована, хто знає, що вони роблять.

http://green-beast.com/gbcf-v3/ отримує багато хорошого про нього сказати
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Чотири колісні костюм називається Джина. Alex Off Topic Discussion 5 17 червня 2008 00:26
Допомога, я був спам з допомогою так званих другу! sisterballistic Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 4 12 лютого 2008 06:16
Я роблю крок називається-Hacker cheesepuff Off Topic Discussion 11 2 лютого 2008 00:57
Scholastic подзвонив мені про Гаррі Поттера dbuske Off Topic Discussion 1 18 липня 2007 09:24
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.