![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз наистина искам да използват собствените Yahoo Small Business Уеб хостинг и домейн, но съм чул и китка на ужасите истории за него. Искам да кажа, аз знам, че на всеки уеб хостинг компания има много BS каза за тях, защото някой трябва да имат лош опит с една компания - неговата само естеството на нещата. Но, ако ви препоръчваме Yahoo, чудесно! Това означава, че съм на прав път. Ако не, тогава какво ще препоръчате? Имам нужда от неограничен хостинг и бърза! Благодарности! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Слухове отиде кръг на Yahoo таксуване изнудвачески суми да поднови домейни, ако това се случи точно бихте могли да ги прехвърлят Както и да е, но съм сигурен, че там е повече от това. Хората бяха доста hoodwinked, ако си спомням. Както и да са използвали Dotster в САЩ да купуват домейни и в миналото, никакви проблеми с тях.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте nearlyfreespeech.net
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Godaddy - Имам купища домейни с тях.
|
| |||
| |||
| Ползвам compila.com - само за £ 12 + ДДС на година получавам уеб пространството и името на домейна. Защо да купя име от един доставчик, а след това интернет пространство от друг? Това просто повишава общата цена. Аз бях поставен по-голямата част от моите клиенти с compila сега, с изключение на някои сайтове Взех върху които са били с друга компания. Ползвал съм compila повече от 4 години и сега съм много щастлив от услугата. |
|
| |||
| |||
| Godaddy, много евтино в сравнение с другите домейн регистратори и базата на моя опит, те са надеждни. По отношение на неограничен хостинг и честотна лента, избират разумно .. избере най-доброто. това не означава, че неограничен хостинг и честотна лента също означава неограничен процесора и паметта. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Мисля, че трябва да се откажете за godaddy. Имам над 20 домейна с тях и аз съм все още предстои да получи шанс да се оплакват! |
|
| |||
| |||
| 1) Hostrater дойдоха най-добрите в областта сравнение използвах (godaddy дойде 4тата мисля) 2) Това момче афиш това през ноември и не са имали пост, тъй като ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Не може да се свърже с GoDaddy домейн | oluomoolubisi | В мрежа, модеми & VoIP | 0 | 18 Юни 2009 18:53 |
| Закупуването на домейн и хостинг | преструвка | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 1 | 5-и парламентарен Юни 2009 09:04 |
| Домейн не е наличен??? | MJSPC | Windows операционни системи | 1 | 30 Юни 2007 07:59 |
| Регистриране на вашия домейн с уеб-домакин | alexderwolf | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 3 | 7 юни 2007 08:17 |
| Всяко Добро домейни сайтове??? | alexderwolf | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 6 | 3 юни 2007 11:58 |
| Нишка Инструменти | |
| |