![]() |
|
| |||
| |||
| Επιθυμώ να χρησιμοποιούν το Yahoo ιδίων Small Business Web Hosting και Domain, αλλά έχω ακούσει ένα σορό τρομακτικές ιστορίες σχετικά με αυτό. Θέλω να πω, γνωρίζω ότι κάθε web hosting εταιρεία έχει πολλά BS είπε σχετικά με αυτές, γιατί κάποιος πρέπει να έχει μια κακή εμπειρία με μια εταιρεία - το μόνο τη φύση των πραγμάτων. Αλλά, αν σας προτείνουμε το Yahoo, great! Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαι στο σωστό δρόμο. Αν δεν το κάνετε, τότε τι προτείνετε; Χρειάζομαι απεριόριστη φιλοξενία και εύρος ζώνης! Ευχαριστώ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Φήμες πήγε γύρο του Yahoo χρέωση εκβιαστικός ποσά για την ανανέωση τομείς, αν αυτό μπορεί να συμβεί μόνο μεταφορά τους σε όλες τις περιπτώσεις, αλλά είμαι βέβαιος ότι ήταν περισσότερο επ 'αυτού. Ο κόσμος ήταν κάπως πιασμένος κορόιδο αν θυμάμαι. Τέλος πάντων έχω Dotster χρησιμοποιούνται στις ΗΠΑ για να αγοράσουν τομείς κατά το παρελθόν, δεν με αυτά τα θέματα.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάστε nearlyfreespeech.net
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Godaddy - έχω ένα σωρό τομείς με αυτούς.
|
| |||
| |||
| Χρησιμοποιώ compila.com - μόλις £ 12 + ΦΠΑ ανά έτος έχω δικτυακό χώρο και το όνομα του τομέα. Γιατί να αγοράσετε ένα όνομα από έναν προμηθευτή και στη συνέχεια από άλλο δικτυακό χώρο; Αυτό ακριβώς δημιουργεί το συνολικό κόστος. Έχω διατίθενται περισσότερα από τους πελάτες μου με compila τώρα, πέρα από κάποιες τοποθεσίες που ανέλαβα ήταν με άλλη εταιρία. Έχω compila χρησιμοποιούνται για πάνω από 4 χρόνια τώρα και είμαι πολύ ευτυχής με την υπηρεσία. |
|
| |||
| |||
| Godaddy, πολύ φθηνότερα από ό, τι άλλο τομέα καταχωρητών βάσης και την εμπειρία μου θα είναι αξιόπιστοι. Όσον αφορά την απεριόριστη φιλοξενία και εύρος ζώνης, επιλέξτε σοφά .. επιλέξει την καλύτερη. αυτό δεν σημαίνει ότι απεριόριστη φιλοξενία και εύρος ζώνης σημαίνει επίσης απεριόριστη επεξεργαστή και μνήμης. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι θα πρέπει να επιλέξουν για το godaddy. Έχω πάνω από 20 τομείς με αυτούς και είμαι ακόμη να λάβει την ευκαιρία να διαμαρτύρονται! |
|
| |||
| |||
| 1) Hostrater ήρθε καλύτερος στον τομέα σύγκριση χρησιμοποίησα (godaddy ήρθε 4ος νομίζω) 2) Ο τύπος αυτό δημοσιεύτηκε το Νοέμβριο και δεν έχει μια θέση, δεδομένου ότι ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δεν είναι δυνατή η σύνδεση με GoDaddy domain | oluomoolubisi | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 18 Ιουν 2009 18:53 |
| Αγοράζοντας ένα domain name και φιλοξενία | ομοίωμα | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 5 Ιουν 2009 09:04 |
| Τομέας Μη διαθέσιμη;;; | MJSPC | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 30 Ιουν 2007 07:59 |
| Η εγγραφή σας domain name με ένα web υποδοχής | alexderwolf | Web Design, Hosting & SEO | 3 | 7 Ιουν 2007 08:17 |
| Κάθε Good Domain Name τόπους;;; | alexderwolf | Web Design, Hosting & SEO | 6 | 3η Ιουν 2007 11:58 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |