![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| JA stvarno želite koristiti vlastite Yahoo Small Business Web Hosting i domene, ali sam čuo hrpa od horor priče o njemu. Mislim, ja znam da je svaka web hosting kompanija ima mnogo BS je rekao o njima, jer netko mora imati loše iskustvo sa kompanija - samo njegove naravi stvari. Ali, ako vam preporučujem Yahoo, izvrsno! To znači da sam na pravom putu. Ako ne, onda Što preporučate? Trebam hosting i neograničen bandwith! Hvala! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Glasine išli krug Yahoo punjenja prekomjeran iznos za obnovu domene, ako se dogodilo da ste mogli samo prenijeti ih bilo kako, ali siguran sam da je bilo više nego što se na njega. Ljudi su kinda hoodwinked Ako JA sjećati se. Inače sam se Dotster u SAD da kupi domene u prošlosti, nema problema s njima.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušajte nearlyfreespeech.net
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GoDaddy - Imam hrpe domene s njima.
|
| |||
| |||
| Koristim compila.com - za samo £ 12 + PDV godišnje dobivam web prostora i domene. Zašto kupiti naziv od jednog dobavljača, a zatim iz drugog web prostor? Samo da podiže ukupan trošak. Ja sam stavio većina mojih klijenata compila sada, osim nekih sučelja sam preuzeo koji su bili s nekom drugom firmom. I've compila koristi za više od 4 godine i sada sam vrlo zadovoljan uslugom. |
|
| |||
| |||
| GoDaddy, mnogo jeftinije od ostalih domena registraciju osnovnog i na moje iskustvo da su pouzdani. U smislu hosting i neograničen bandwith, izaberite mudro .. izabrati najbolje. to ne znači da je hosting i neograničen bandwith također znači neograničeno procesor i memorija. |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Mislim da biste trebali odlučiti za GoDaddy. Imam preko 20 domena s njima, a ja sam još uvijek dobiti priliku da se žale! |
|
| |||
| |||
| 1) Hostrater najbolje došao u domeni usporedbu sam koristio (GoDaddy došao 4. mislim) 2) Ovaj Gvido posted to u studenom i nije imao post od ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ne možete spojiti na GoDaddy domenu | oluomoolubisi | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 18. lipnja 2009 18:53 |
| Kupnja domene i hosting | utvara | Web Dizajn, Hosting & SEO | 1 | 5. lipnja 2009 09:04 |
| Domena nije dostupan? | MJSPC | Windows Operating Systems | 1 | 30. lipnja 2007 07:59 |
| Registriranje ime Vaše domene uz web host | alexderwolf | Web Dizajn, Hosting & SEO | 3 | 7. lipnja 2007 08:17 |
| Bilo koji Dobar Domain Name web stranice? | alexderwolf | Web Dizajn, Hosting & SEO | 6 | 3. lipnja 2007 11:58 |
| Thread Tools | |
| |