![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nagyon szeretnénk használni a Yahoo saját kisvállalkozói Webtárhely és domain, de én is hallottam egy csomó horror történeteket róla. Úgy értem, tudom, hogy minden web hosting cég sok BS mondta róluk, mert valaki azt, hogy a rossz tapasztalatok a társaság - az csak a természet a dolgot. De, ha ajánlom Yahoo, nagy! Ez azt jelenti, hogy én vagyok a jobb pályára. Ha nem, akkor mit javasol? Szükségem van korlátlan tárhelyet és sávszélességet! Köszönöm! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Álhírek ment forduló Yahoo töltés uzsora összegek megújítására területeken, ha ez történt, akkor csak azokat mindenképpen, de biztos vagyok benne, hogy több is annál. Az emberek kicsit hoodwinked ha jól emlékszem. Egyébként már használt Dotster az USA-ban vásárolni területeken a múltban, sem a kérdéseket is.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbálja nearlyfreespeech.net
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GoDaddy - Van egy csomó domains velük.
|
| |||
| |||
| Használhatom compila.com - csak £ 12 + áfa / év jutok web világűr és a domain nevet. Miért vásárol egy nevet, majd az egyik szállító web space másik? Ez csak növeli a teljes költséget. Én leginkább az én helyezték ügyfeleinek compila most, eltekintve néhány webhelyet vettem át, hogy volt egy másik társaság. Már használt compila mint 4 éve, és nagyon boldog vagyok a szolgáltatással. |
|
| |||
| |||
| GoDaddy, sok olcsóbb, mint más domain regisztrátor és alapot tapasztalatom őket megbízhatónak. A korlátlan tárhelyet és sávszélességet, válasszon okosan .. Válassza ki a legjobb. ez nem jelenti azt, hogy korlátlan tárhelyet és sávszélességet is jelent korlátlan CPU és memória. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, el kell döntse a GoDaddy. Én több mint 20 domain velük, és én még egy esélyt kap panaszkodni! |
|
| |||
| |||
| 1) Hostrater lépett legjobb a domain összehasonlítás én (GoDaddy jött 4. Azt hiszem) 2) Ez a fickó posted november és ez nem volt egy post, mert ... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nem lehet csatlakozni a GoDaddy domain | oluomoolubisi | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 18. június 2009 18:53 |
| Vásárlás a domain név és tárhely | bálványkép | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 5. jún 2009 09:04 |
| Domain nem elérhető??? | MJSPC | A Windows operációs rendszerek | 1 | 30. június 2007 07:59 |
| Registering a domain név egy internetes fogadó | alexderwolf | Web Design, Hosting & SEO | 3 | 7. június 2007 08:17 |
| Minden jó Domainnév helyek??? | alexderwolf | Web Design, Hosting & SEO | 6 | 3. június 2007 11:58 |
| Téma eszközök | |
| |