![]() |
|
| |||
| |||
| אני באמת רוצה להשתמש ב-Yahoo הבעלים של עסק קטן או תחום אירוח אתרים, אבל אני כבר שמעתי חבורה של סיפורי הזוועה על זה. אני מתכוון, אני יודע, כי כל אירוח אתרים לחברה הרבה BS אמר עליהם, כי מישהו צריך להיות בעל ניסיון רע עם החברה - את רק את טבע הדברים. אבל, אם אתה ממליץ Yahoo, נהדר! זה אומר שאני על המסלול הנכון. אם לא, אז מה אתה ממליץ? אני צריך רוחב פס בלתי מוגבל אירוח ו! תודה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שמועות הלך סבב של יאהו לחייב סחטני סכומי לחדש תחומים, אם זה קרה אתה יכול להעביר אותם בכל מקרה, אבל אני בטוח היה לה יותר מזה. אנשים היו די hoodwinked אם אני זוכר. בכל מקרה אני השתמשו Dotster בארה"ב לקנות תחומים בעבר, אין בעיות איתם.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה nearlyfreespeech.net
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Godaddy - יש לי המון תחומים איתם.
|
| |||
| |||
| אני משתמש compila.com - רק £ 12 + מע"מ לשנה אני מקבל אינטרנט שטח ו את שם התחום. למה לקנות שם אחת מן הספק ולאחר מכן האינטרנט שטח אחר? זה רק מעלה את העלות הכוללת. אני שהנחת רוב הלקוחות שלי עם compila עכשיו, חוץ מכמה אתרים לקחתי מעל שהיו עם חברה אחרת. אני השתמשתי compila במשך 4 שנים ו אני מאוד שמח עם השירות. |
|
| |||
| |||
| Godaddy, הרבה יותר זול יותר אחר התחום ואת הרשמים על בסיס הניסיון שלי הם אמינים. במונחים של רוחב פס בלתי מוגבל אירוח ו, wisely לבחור .. לבחור את הטוב ביותר. זה לא אומר כי Unlimited אירוח ו רוחב פס גם באמצעים בלתי מוגבל מעבד וזיכרון. |
|
| |||
| |||
| הם היו כאב של arse עם תעודת SSL האחרון קניתי מהם.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| אני חושב שאתה צריך להצטרף ל godaddy. יש לי מעל 20 תחומים איתם ואני עדיין לקבל הזדמנות להתלונן! |
|
| |||
| |||
| 1) הגיע Hostrater הטובה ביותר בתחום השוואה נהגתי (godaddy בא אני חושב 4) 2) הבחור הזה זה פורסם בחודש נובמבר וכי לא היה לכתוב מאז ... |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לא ניתן להתחבר ל-GoDaddy תחום | oluomoolubisi | רישות, מודמים & VoIP | 0 | 18 יוני 2009 18:53 |
| רכישת שם דומיין ואירוח | simulacrum | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 1 | ה -5 בחודש יוני 2009 09:04 |
| תחום לא זמין? | MJSPC | מערכות ההפעלה Windows | 1 | עד ה -30 בחודש יוני 2007 07:59 |
| רושם את שם התחום אינטרנט לארח | alexderwolf | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 3 | 7 יוני 2007 08:17 |
| טוב שם תחום אתרים? | alexderwolf | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 6 | 3rd יוני 2007 11:58 |
| שרשרת כלים | |
| |