![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš tikrai norite naudoti Yahoo savo Small Business Web Hosting and Domain, bet aš girdėjau iš siaubo istorijas apie tai krūva. Aš tai žinau, kad kiekvienas interneto prieglobos kompanija BS daug sako apie juos, nes kažkas turi turėti blogos patirties su kompanija - jos tik daiktų pobūdį. Tačiau, jei galite rekomenduoti Yahoo "," Great! Tai reiškia, kad esu teisingame kelyje. Jei ne, tai ką galite rekomenduoti? Man neribotas talpinimas ir pralaidumo! Ačiū! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gandai kainavo Yahoo apmokestinimo plėšikiška sumos atnaujinti domenus, jei tai atsitiko galima tiesiog perkelti jas vis tiek, bet aš tikiu, kad ten buvo daugiau, nei jis. Žmonės buvo kinda hoodwinked jei prisimenu. Šiaip aš naudoju Dotster JAV pirkti domenų praeitį, ne su jais klausimus.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gauta nearlyfreespeech.net
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GoDaddy - Aš apkrovų domenų su jais.
|
| |||
| |||
| Aš naudoju compila.com - tik už £ 12 + PVM per metus gauti interneto erdvę ir domeno vardą. Kodėl verta pirkti iš vieno tiekėjo pavadinimas ir tada interneto erdvę nuo kitos? Tai tik kelia visų išlaidų. Aš pateikiami dauguma mano klientų compila dabar, išskyrus kelias vietas Aš perėmė, kad buvo su kita bendrove. I've used compila daugiau nei 4 metus ir esu labai patenkintas paslauga. |
|
| |||
| |||
| GoDaddy, daug pigiau nei kitos domenų registratorius ir bazės apie mano patirtį jie yra patikimi. Kalbant apie neribotas talpinimas ir juostos plotį, išmintingai pasirinkti .. pasirinkti geriausią. tai nereiškia, kad neribotas talpinimas ir spartos, taip pat reiškia neribotą procesorius ir atmintis. |
|
| |||
| |||
| Citata:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Manau, kad turėtumėte prisijungti ir GoDaddy. Turiu daugiau nei 20 domenų su jais ir aš dar gauna galimybę skųstis! |
|
| |||
| |||
| 1) Hostrater atėjo geriausias domenas palyginimo aš (GoDaddy atėjo 4. manau) 2) Šis vaikinas Posted šį lapkritį ir neturėjo, nes po ... |