![]() |
|
| |||
| |||
| Es tiešām vēlaties izmantot Yahoo paša Small Business Web Hostings un domēnu, bet es esmu dzirdējis ķekars šausmu stāsti par to. Es domāju, es zinu, ka katrs web hosting uzņēmumam ir daudz BS teica par tām, jo kādam ir jābūt slikta pieredze ar uzņēmumu - tā tikai būtības. Bet, ja jūs varat ieteikt Yahoo, lieliski! Tas nozīmē, ka es esmu uz pareizā ceļa. Ja jums nav, tad ko jūs ieteiktu? Man ir neierobežots hostings un joslas platumu! Pateicība! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rumors devās kārta Yahoo maksas nolietojuma summas atjaunot jomās, ja tas noticis, jūs varētu tikai nododot tos anyway, bet es esmu pārliecināts, ka tur bija vairāk, nekā to. Cilvēki bija kinda hoodwinked, ja es atceros. Anyway man ir izmantojuši Dotster ar ASV pirkt domēnu pagātnē, ne ar tiem jautājumiem.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Try nearlyfreespeech.net
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Godaddy - esmu slodzes domēnus ar tiem.
|
| |||
| |||
| I use compila.com - attiecībā tikai £ 12 + PVN par gadu man interneta telpu un domēna vārdu. Kāpēc pirkt vārdu no viena piegādātāja, un pēc tam interneta telpā no citas? Tas tikai palielina kopējās izmaksas. Esmu ievieto lielākā daļa manu klientu compila tagad, izņemot dažus portālus es pārņēma, kas ar citu uzņēmumu. Esmu izmantojis compila vairāk nekā 4 gadus un esmu ļoti apmierināts ar pakalpojumu. |
|
| |||
| |||
| Godaddy, daudz lētāks nekā citās domēna reģistratoru un pamatot uz manu pieredzi, tie ir ticami. Ziņā neierobežots hostings un joslas platumu, izvēlieties gudri .. izvēlēties labāko. tas nenozīmē, ka neierobežotas hostings un joslas platumu, arī nozīmē neierobežotus CPU un atmiņas. |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka jums ir izvēles par Godaddy. Man ir vairāk nekā 20 jomās, kuru viņiem, un es esmu vēl saņemt iespēju sūdzēties! |
|
| |||
| |||
| 1) Hostrater bija labākais jomā salīdzinājumā es lietot (Godaddy nāca 4. I think) 2) Šis puisis ievietojis šī gada novembrī un nav bijusi pēc tā ... |
![]() |
|
| Bookmarks |