![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Naprawdę chcę używać własnych Yahoo Small Business Hosting i domeny, ale I've heard a bunch of Horror historie na ten temat. To znaczy, wiem, że każdy firmą hostingową ma wiele BS powiedział o nich, bo ktoś się złe doświadczenia z firmą - jej po prostu z natury rzeczy. Ale, jeśli Pan polecić Yahoo, great! Oznacza to, że jestem na dobrej drodze. Jeśli nie, to co Pan poleca? Muszę nieograniczony hosting i przepustowość! Dzięki! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rumors poszedł rundy Yahoo ładowania wygórowany kwoty do odnowienia domen, jeśli zdarzyło się, że można po prostu przenieść je i tak, ale jestem pewien nie było więcej niż tylko to. Ludzie kinda Hoodwinked jeśli dobrze pamiętam. Anyway Użyłem Dotster w USA do zakupu domen w przeszłości, nie ma problemów z nimi.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spróbuj nearlyfreespeech.net
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GoDaddy - Mam wiele dziedzin z nimi.
|
| |||
| |||
| Używam compila.com - za jedyne £ 12 + VAT rocznie uzyskać internetowej przestrzeni i nazwę domeny. Dlaczego warto kupić nazwę od jednego dostawcy, a następnie internetowej z innego miejsca? To tylko podnosi koszty. I've umieścić większość moich klientów z compila się, z wyjątkiem niektórych witrynach brałem w tym były z inną spółką. I've compila używane przez ponad 4 lata i teraz jestem bardzo zadowolony z tej usługi. |
|
| |||
| |||
| GoDaddy, dużo tańsze niż w przypadku innych rejestratorów domen i na temat mojego doświadczenia są one wiarygodne. W zakresie hostingu i nieograniczone pasmo, mądrze wybrać .. wybrać najlepszą. to nie oznacza, że nieograniczona hosting i przepustowość oznacza nieograniczony CPU i pamięci. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Myślę, że powinieneś wybrać dla GoDaddy. Mam ponad 20 domen z nich, a ja jestem jeszcze otrzymać szansę skarżą! |
|
| |||
| |||
| 1) Hostrater przyszedł najlepszych w domenie porównania użyłem (GoDaddy przyszedł 4-szy myślę) 2) To ten facet wysłana w listopadzie i nie ma od po ... |
![]() |
|
| Zakładki |