![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Naozaj chcete použiť vlastný Yahoo Small Business hosting a doménu, ale já som počul veľa hororových príbehov o tom. Viem, že každý web hosting spoločnosť má veľa BS povedal o nich, pretože niekto má, že majú zlé skúsenosti s firmou - práve jeho povahe veci.
Ale ak si odporučiť Yahoo, skvelé! To znamená, že som na správnej ceste. Ak nie, potom co si odporučiť? Potrebujem neobmedzený hosting a pásma! Vďaka! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Drby zaobišiel Yahoo nabíjanie vyděračský sumy obnoviť domény, ak sa stalo, že by ste mohli len preniesť je tak ako tak, ale som si istý, že bol viac než to. Ľudia boli docela hoodwinked ak si spomínam. Každopádne som sa používa Dotster v USA na kúpu domén v minulosti žiadne problémy s nimi.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Skúste nearlyfreespeech.net
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Môj systém: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Godaddy - Mám veľa domén s nimi.
|
|
|||
|
|||
|
I use compila.com - za pouhých 12 libier + DPH za rok dostanu web priestoru a doménové meno. Prečo kupovať názvu od jedného dodávateľa a potom web z iného vesmíru? To len zvyšuje celkové náklady. I've umiestnená väčšina mojich klientov s compile hneď vedľa niektorých miestach som prevzal, ktorý bol s inou spoločnosťou. I've compile používa viac ako 4 roky a som veľmi šťastný so službou.
|
|
|
|||
|
|||
|
Godaddy, veľa lacnejšie ako ostatné registrátora domény a základne na mojich skúseností sú spoľahlivé. Pokiaľ ide o hosťovaní a neobmedzenú šírku pásma, vyberte si múdro .. vybrať to najlepšie. neznamená to, že neobmedzený hosting na šírku pásma a tiež znamená neobmedzenú CPU a pamäť.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Myslím si, že by sa prihlásil k godaddy. Mám viac ako 20 domén s nimi a ja som ešte dostať šancu si stěžovat!
|
|
|
|||
|
|||
|
1) Hostrater prišiel najlepšie v doméne porovnaní som použil (godaddy prišiel 4. myslím)
2) Ten chlap vyslaný v novembri a nemá miesto, pretože ... |