![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ЈА стварно желите да користите сопствене Ыахоо Смалл Бусинесс Уеб Хостинг и домена, али сам чуо један хрпа од хорор приче о њему. Мислим, ја знам да је свака уеб хостинг компанија има много БС је рекао о њима, јер неко мора да има лоше искуство са компанија - само његове природе ствари. Али, ако вам препоручујем Ыахоо, изврсно! То значи да сам на правом путу. Ако не, онда Шта проналажење? Требам хостинг и неограничен бандуитх! Хвала! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Гласине ишли круг Ыахоо пуњења прекомјеран износ за обнову домена, ако се догодило да сте могли само пренети их било како, али сигуран сам да је било више него што се на њега. Људи су кинд хоодуинкед Ако ЈА сећати се. Иначе сам се Дотстер у САД да купи домена у прошлости, нема проблема са њима.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушајте неарлыфрееспеецх.нет
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ГоДадды - Имам хрпе домена са њима.
|
| |||
| |||
| Користим цомпила.цом - за само £ 12 + ПДВ годишње добијам уеб простора и домена. Зашто купити назив од једног добављача, а затим из другог уеб простор? Само да подиже укупан трошак. Ја сам ставио већина мојих клијената цомпила сада, осим неких интерфејса сам преузео који су били са неком другом фирмом. И'ве цомпила користи за више од 4 године и сада сам веома задовољан услугом. |
|
| |||
| |||
| ГоДадды, много јефтиније од осталих домена регистрацију основног и на моје искуство да су поуздани. У смислу хостинг и неограничен бандуитх, изаберите мудро .. изабрати најбоље. то не значи да је хостинг и неограничен бандуитх такође значи неограничено процесор и меморија. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Мислим да бисте требали да одлучи за ГоДадды. Имам преко 20 домена са њима, а ја сам још увек добити прилику да се жале! |
|
| |||
| |||
| 1) Хостратер најбоље дошао у домену упоредбу сам користио (ГоДадды дошао 4. мислим) 2) Овај тип постед то у новембру и није имао пост од ... |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Не можете повезати на ГоДадды домен | олуомоолубиси | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 18. јуна 2009 18:53 |
| Куповина домена и хостинг | утвара | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 1 | 5. јуна 2009 09:04 |
| Домен није доступан? | МЈСПЦ | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 30. јуна 2007 07:59 |
| Регистровање име Ваше домена уз уеб хост | алексдеруолф | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 3 | 7. јуна 2007 08:17 |
| Било који Добар Домаин Наме уеб странице? | алексдеруолф | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 6 | 3. јуна 2007 11:58 |
| Тхреад Тоолс | |
| |