![]() |
|
| |||
| |||
| Gerçekten Yahoo kendi Small Business Web Hosting ve Domain kullanmak istiyorum ama bu konuda korku hikayeleri bir grup duymuşsunuzdur. Çünkü Biri şey - onun sadece doğanın bir şirket ile kötü bir deneyim sahibi vardır ben bunu biliyorum her web hosting şirketi BS bir sürü olduğu anlamına onları, dedi. Ama, eğer Yahoo, tavsiye büyük! Ben doğru yolda yaşıyorum demektir. Tavsiye Eğer değilse ne var? Ben barındırma ve bant genişliği sınırsız ihtiyacım var! Teşekkürler! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Söylentiler Yahoo eğer ki bir şekilde aktarmak olabilir oldu, etki alanları yenilemek için aşırı miktarda şarj tur gitti, ama emin bu kadar daha fazla olduğunu yaşıyorum. Eğer hatırlıyorum halkmış tür kandırılmış. Neyse ben kullandım Dotster ABD geçmişte, onlarla hiçbir sorunları etki alanları satın almak.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nearlyfreespeech.net deneyin
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GoDaddy - Onlarla alanın yükler var.
|
| |||
| |||
| Ben sadece £ 12 compila.com - Kullanılan + yıllık ağ alan ve alan adını almak KDV. Neden bir tedarikçi ve sonra başka bir web alan adını satın alıyor? Bu sadece toplam maliyeti artırır. Ben compila ile şimdi, ben aldım bazı siteler dışında benim birçok istemci koydum üzerinde başka bir şirketi vardı. Orada 4 yıl ve çok hizmeti ile mutluyum compila kullandım. |
|
| |||
| |||
| GoDaddy, bir çok diğer etki alanı kayıt ve Temel daha Benim üzerinde güvenilir ucuz. Sınırsız barındırma ve bant genişliği, akıllıca .. tercih anlamında en iyi seçim. bu sınırsız barındırma ve bant genişliği de sınırsız CPU ve Memory demek anlamına gelmez. |
|
| |||
| |||
| Bunlar son SSL Sertifikası Ben onlardan satın ile kıç bir ağrı vardı.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Seni GoDaddy için tercih gerektiğini düşünüyorum. Onlarla 20 etki alanları ve önemli bir şans şikayet alması için pm! |
|
| |||
| |||
| 1) Hostrater I used etki alanı kıyasla en iyi geldi (GoDaddy sanırım 4.) geldi 2) Bu adam Kasım ve bu gönderilen beri yazı vardı değil ... |