![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я дуже хочу, щоб використовувати Yahoo власного малого бізнесу Веб-хостинг і домен, але я почув купу страшних історій про нього. Я маю на увазі, я знаю, що кожен веб-хостинг компанія має багато BS сказав про них, тому що хтось повинен мати поганий досвід роботи з компанією - її просто природа речей. Але, якщо ви рекомендуєте Yahoo, здорово! Це означає, що я на правильному шляху. Якщо цього не зробити, то що ви рекомендуєте? Мені потрібна необмежена хостинг і трафік! Спасибо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чутки пішли раунд Yahoo грабіжницький зарядки становить відновити областей, якщо таке станеться, можна просто перевести їх все одно, але я впевнений, що там було більше, ніж це. Люди були обмануті цікаве, якщо я пам'ятаю. У всякому разі я використав Dotster в США, щоб купити домен і в минулому, ніяких проблем з ними.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте nearlyfreespeech.net
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GoDaddy - Я навантажень областей з ними.
|
| |||
| |||
| Я використовую compila.com - всього за £ 12 + ПДВ за рік я отримати веб-простір і доменне ім'я. Навіщо купувати назву від одного постачальника, а потім веб-простір від іншого? Це просто підвищує загальну вартість. Я розмістив більшість моїх клієнтів з compila Тепер, крім деяких сайтах я взяв на себе, що було з іншою компанією. Я використав compila більше 4 років, і я дуже щаслива з цим сервісом. |
|
| |||
| |||
| GoDaddy, набагато дешевше, ніж іншим реєстраторам доменів та база на мою досвіду, вони є надійними. В умовах необмеженої хостинг і пропускну здатність, обирайте мудро .. Вибери краще. це не значить, що необмежений хостинг і пропускну також означає необмежені процесора і пам'яті. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Я думаю, ви повинні вдаватися до GoDaddy. Маю більш 20 доменів з ними і я ще не отримав шансу поскаржитися! |
|
| |||
| |||
| 1) Hostrater прийшов кращий в області порівняння я використовував (4 GoDaddy прийшло на мій погляд) 2) Цей хлопець Опублікований в листопаді цього і не мав посаду з ... |