![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей сътрудник tcf членове Аз съм IT заинтересовани човек, искам да бъда дизайнер на играта, когато се прави с училище. Аз съм на 15 години почти 16, и аз мисля, че е време за мен да започнете да научите как да програмата, знам, че това е нещо, което трябва да седне от моята самостоятелно, и работим усилено, за да бъде добър, така че Искам да започна сега. Имам няколко въпроса. Какъв език за програмиране трябва да започне? и къде мога да намеря ръководство за него? Имам толкова много работа с HTML, CSS, а някои Java. Имам наем книга за C + +, но аз имам казал, че не е добър език, за да започнете с. |
|
| |||
| |||
| Ами вие може да опитате -- http://www.w3schools.com/ Много добри уроци там, и ако сте поставени време и усилия в теб "ще го вземете за нула време. Мисля, че основния HTML е мястото, където искате да започнете, да научат основните маркери; т.е. <br> </ BR> - което прави връзката почивка. Имате нужда от повече помощ, за да ме уведомите. Почит Джейсън. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| C + + е добър игрален език, но някои игри са създадени в Java особено Mac / Linux съвместими игрите, известният runescape е Java аплет
Аз съм програмист на Java, и аз намерих за манекени книги брилянтен но Java синтаксис се извлича от C + + и има план веднъж ли такава, тя isn't, че трудно да вдигнеш другите Надявам се да помогна Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| |||
| |||
| Имам предвид основния HTML, предполагам, че това е, когато трябва да започне, това не е реално програмиране, но тя използва някои от едни и същи основни неща. ____ Знам, C + + трябва да бъде един от най-добрите програмни езици, и аз искам да научат това, но имам ли казал, че тя трябва да бъде трудно да започне с Аз също знам, Java alittle, и колко малки игри, са направени с Java. Но това, което исках да знам, който е език за програмиране е най-добре е да започнете с? Знам, че някои от тях, но не и аз, която трябва да започне с Питон, ехтя, Java, C, C + +. Всеки от тези или други лица, че те ще бъдат easyer, когато това е първият път, когато съм Ще научите за програмиране? (Благодарности за бърз замествам) |
|
| |||
| |||
| Visual Basic е най-добре да започнем с, тогава било на Java или C + +, че почти идентични, но нещо Java прави на Линукс и Мак, както и прозорците и също тече малко бързо Мисля много програми на Java Firefox limewire usenext клиента itunes но това е до лично предпочитание за какво искате да се следват |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Започнете с нещо полезно. HTML ще ви научи абсолютно нищо, PHP е много по-добре в това отношение, но аз мисля, че най-добре бихте могли да изберете е Python.
Започнах със C + + и не добре, все пак. C + + ще ви науча добри навици за програмиране, Java и VB са прекалено насипно състояние и след като отидете на C + + ще бъде бързо претоварени. Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Oay, аз ще се опитаме C + +, но не всеки, сега е добро ръководство, което да е актуална? Книгата съм под наем не е напълно актуална, и не намери нищо досега на Google (Аз съм Noob, когато става дума за търсене в мрежата) |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Благодарение M8, ще проверим .. Ох и на колко години си мисля, че момчетата ще трябва да използвате, за да получите най-про програмиране? 10? |
|
| |||
| |||
| 5 ID каже да знам езика, вътре и извън |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| C / C + + език за програмиране | Razorhawg047 | Общи Софтуер Чат | 1 | 1-во Юни 2009 06:41 |
| C # програмиране, уеб браузъра HELP! | ryannathans | Общи Софтуер Чат | 1 | 18 Март 2009 07:57 |
| AutoIt Програмиране въпрос | Черна магия | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 2 | 6 Aug 2008 14:21 |
| Кой е програмиране в училище? | gaza14 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 22 | 29 Март 2008 04:09 |
| Програмиране .... приложение | Cew27 | Общи Софтуер Чат | 3 | 12 Окт 2007 04:55 |
| Нишка Инструменти | |
| |