![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj Fellow tcf členů Jsem IT zajímají chlapa, já chci být Herní designér, kdy provádí škola. Jsem o 15 let téměř 16, a myslím, že je čas pro mě začít učit jak programovat, vím, že je to něco, co musím sedět s mým vlastním, a tvrdě pracovat, aby dobře, tak jsem chtějí začít hned. Dostal jsem pár otázku. Jaký programovací jazyk bych se měl začít? a kde lze najít návod na to? Já se zatím pracuje s HTML, CSS, a některé java. Mám půjčit knihu o C + +, ale já mám řekla, že nebylo dobré jazykové začít s. |
|
| |||
| |||
| Tak můžeš zkusit -- http://www.w3schools.com/ Velmi dobrý tutorials, a pokud si dát čas a úsilí, budete `ll si to v žádném okamžiku. Myslím, že základní HTML je místo, kde chcete začít, naučit se základní tagy, tj. <br> </ br> - což dělá odkaz přestávce. Potřebujete další informace, dejte mi vědět na. Jason jde. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| C + + je dobrá hra jazyka, ale některé hry jsou vytvořeny v Javě zejména mac / linux kompatibilních her slavného Runescape je Java applet
Jsem programátor a java Našel jsem pro makety knihy brilantní ale java Syntaxe je odvozena z C + + a výše, až budete vědět, že isnt těžké zvednout ostatní naděje i pomohla Můj systém: Cewy se divit Macine
|
|
| |||
| |||
| Mám k základním HTML, myslím, že to bylo, kde bych měl začít, to není reálné programování, ale používat některé stejné základní věci. ____ Vím, že C + + by mělo být jedním z nejlepších programovacích jazyků, a chci se učit, ale jsem tu řekl, že by mělo být těžké začít s Já také vím java alittle a kolik menších hry jsou vyrobeny s java. Ale co jsem chtěl vědět, což je programovací jazyk je nejlepší začít s? Vím, že některé z nich, ale ne, které bych měl začít s Python, zvonění, Java, C, C + +. Některý z těch, nebo jsou jiné, které budou easyer, když je to poprvé, budu učit programování? (Díky za rychlou replay) |
|
| |||
| |||
| Visual Basic je nejlepší začít, pak buď Java nebo C + + nemají téměř identická věc, ale java se na Linux a Mac stejně jako okna a také běží o něco rychleji, i think mnoho programů je java firefox LimeWire usenext klienta iTunes ale je to na osobní preference, co budete chtít sledovat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Začít s něčím užitečným. HTML naučím vás absolutně nic, PHP, je mnohem lepší v tomto směru, ale myslím, že nejlepší, co mohl vyzvednout je Python.
| |||
| |||
| Oay, uvidíme zkusit C + +, ale teď někdo dobrým vodítkem, které je aktuální? knihu jsem nájemného není zcela aktuální, a nebylo nalezeno nic, pokud na Google (I'm a Noob, pokud jde o hledání čisté) |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Díky M8, uvidíme se podívat .. Ohh a kolika letech si myslíte, že kluci budu muset použít získat pro programování v? 10? |
|
| |||
| |||
| 5 id říci znát jazyk dovnitř a ven |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| C / C + + Programovací jazyk | Razorhawg047 | Obecné Software Chat | 1 | 1. červen 2009 06:41 |
| C # programování, Web Browser HELP! | ryannathans | Obecné Software Chat | 1 | 18. března 2009 07:57 |
| AutoIt Programování otázku | Black Magic | Web Design, hosting & SEO | 2 | 6. srpna 2008 14:21 |
| Kdo je programování ve škole? | gaza14 | Web Design, hosting & SEO | 22 | 29. března 2008 04:09 |
| Programování .... aplikace | Cew27 | Obecné Software Chat | 3 | 12. říjen 2007 04:55 |
| Thread Nástroje | |
| |