μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Design, Hosting & SEO

Register

Όταν για να ξεκινήσει τον προγραμματισμό

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19 Ιανουαρίου 2008, 14:51
Μέλος Ομάδα

Default Όταν για να ξεκινήσει τον προγραμματισμό

Hey Fellow TCF μελών

Είμαι IT ενδιαφερόμενα τύπος, θέλω να είναι ένα παιχνίδι σχεδιαστής, όταν γίνει με το σχολείο.
Είμαι στην ηλικία των 15 ετών σχεδόν 16, και νομίζω ότι είναι ώρα για μένα να αρχίσουν να μαθαίνουν πώς να το πρόγραμμα, το ξέρω ότι είναι κάτι που πρέπει να καθίσουν από μου με αυτο, και εργαζόμαστε σκληρά για να είναι σε καλό, γι 'αυτό θέλει να ξεκινήσει τώρα.

Απλώς έχεις λίγες ερώτηση.
Ποια γλώσσα προγραμματισμού θα πρέπει να αρχίσει με; και όπου μπορώ να βρω έναν οδηγό για αυτό;

Έχω μέχρι σήμερα συνεργάζεται με HTML, CSS, και κάποια java.
Έχω ένα βιβλίο για ενοικίαση C + +, αλλά έχω πει ότι δεν ήταν μια καλή γλώσσα για να αρχίσει με.
Old 19 Ιανουαρίου 2008, 15:59
Banned Ομάδα

Λοιπόν μπορείτε να δοκιμάσετε -- http://www.w3schools.com/

Πολύ καλά tutorials εκεί, και αν τεθεί σε χρόνο και προσπάθεια, θα `ll Σήκωσε το σε καμιά περίπτωση δεν έχει.

Νομίζω ότι είναι βασικό HTML όπου θέλετε να ξεκινήσετε, να μάθετε τα βασικά tags? Δηλαδή <br> </ br> - που κάνει μια σύνδεση διάλειμμα.

Χρειάζεσαι περισσότερη βοήθεια, επιτρέψτε μου να το γνωρίζω.

Regards Jason.
Old 19 Ιανουαρίου 2008, 16:05
Ομάδα Δωρητών

C + + είναι ένα καλό gaming γλώσσας, αλλά μερικά παιχνίδια έχουν δημιουργηθεί σε java ιδιαίτερα το mac / linux συμβατά παιχνίδια, το περίφημο runescape είναι ένα Java applet
Είμαι προγραμματιστής java και βρήκα τα βιβλία για ανδρείκελα λαμπρή
αλλά η java σύνταξη προέρχεται από C + + και προβάλλοντας μια φορά κι αν γνωρίζετε ότι isn't σκληρά για να παραλαμβάνουν τα άλλα
i ελπίδα βοήθησε

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 19 Ιανουαρίου 2008, 16:19
Μέλος Ομάδα

Έχω να βασικό HTML, υποθέτω ότι όταν θα πρέπει να αρχίσει, δεν είναι πραγματικό προγραμματισμό, αλλά θα χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα ίδια βασικά πράγματα.
____

Γνωρίζω C + +, θα πρέπει να είναι ένα από τα καλύτερα γλώσσα προγραμματισμού, και θέλω να το μάθουν, αλλά έχουμε πει ότι θα πρέπει να είναι δύσκολο να ξεκινούν με
Γνωρίζω επίσης alittle java, καθώς και τον αριθμό των μικρότερων παιχνίδια, γίνονται με java.

Αλλά αυτό που ήθελα να μάθω είναι γλώσσα προγραμματισμού που είναι καλύτερο να αρχίσει με;

Γνωρίζω λίγα από αυτά, αλλά δεν τα οποία θα πρέπει να ξεκινήσουν με
Python, βροντώ, java, C, C + +.
Οποιαδήποτε από αυτές, ή είναι άλλοι που θα easyer, όταν είναι πρώτη φορά που θα έχω μάθει προγραμματισμό;

(Ευχαριστώ για ταχεία επανάληψη)
Old 19 Ιανουαρίου 2008, 16:31
Ομάδα Δωρητών

Visual Basic είναι το καλύτερο για να ξεκινήσετε, τότε είτε Java ή C + + που κάνουν σχεδόν ταυτόσημη java κάνει τίποτα αλλά για το Linux και Mac, καθώς και τα παράθυρα και επίσης τρέχει λίγο πιο γρήγορα πιστεύω
πολλά προγράμματα Java
firefox
LimeWire
usenext πελάτη
iTunes
αλλά είναι προσωπική προτίμηση σε ό, τι θέλετε να ακολουθήσετε
Old 19 Ιανουαρίου 2008, 17:49
Ομάδα Δωρητών

Ξεκινήστε με κάτι χρήσιμο. HTML θα σας διδάξει απολύτως τίποτα δεν, η PHP είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με αυτό, αλλά νομίζω ότι το καλύτερο θα μπορούσατε να διαλέξετε είναι Python.

Ξεκίνησα με C + + και ήταν ωραία, όμως. C + +, θα σας διδάξει καλές συνήθειες προγραμματισμό, Java και VB είναι πολύ χαλαρό και όταν πας σε C + + θα σας γρήγορα συγκλονισμένοι.

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 20ης Ιανουαρίου 2008, 06:55
Μέλος Ομάδα

Oay, εγώ θα προσπαθήσω C + +, αλλά τώρα ο καθένας έναν καλό οδηγό, το οποίο είναι ενημερωμένο; το βιβλίο που έχω ενοίκιο δεν είναι πλήρως ενημερωμένο, και δεν έχουν βρει τίποτα μέχρι στιγμής σχετικά με το google (Είμαι noob όταν πρόκειται για την αναζήτηση της καθαρής)
Old 20 Ιανουαρίου 2008, 07:19
Ομάδα Δωρητών

Αυτό και μόνο το πρόστιμο.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 20 Ιανουαρίου 2008, 12:39
Μέλος Ομάδα

Χάρη M8, Θα το ελέγξουμε ..

Ωωω και πόσα χρόνια το κάνετε εσείς, νομίζω, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε pro στο προγραμματισμό; 10?
Old 20 Ιανουαρίου 2008, 12:40
Ομάδα Δωρητών

5 id πούμε να γνωρίζει τη γλώσσα μέσα και έξω

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
C / C + + Γλώσσα Προγραμματισμού Razorhawg047 Γενικά Λογισμικό Chat 1 1 Ιουν 2009 06:41
Προγραμματισμού C #, Web Browser HELP!! ryannathans Γενικά Λογισμικό Chat 1 18 Μαρ 2009 07:57
AutoIt Προγραμματισμός ερώτηση Black Magic Web Design, Hosting & SEO 2 6 Αυγ 2008 14:21
Ποιος είναι ο προγραμματισμός στο σχολείο; gaza14 Web Design, Hosting & SEO 22 29 Μαρ 2008 04:09
Προγραμματισμός .... αίτηση Cew27 Γενικά Λογισμικό Chat 3 12 Οκτ 2007 04:55
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.