![]() |
|
| |||
| |||
| Hey Fellow TCF μελών Είμαι IT ενδιαφερόμενα τύπος, θέλω να είναι ένα παιχνίδι σχεδιαστής, όταν γίνει με το σχολείο. Είμαι στην ηλικία των 15 ετών σχεδόν 16, και νομίζω ότι είναι ώρα για μένα να αρχίσουν να μαθαίνουν πώς να το πρόγραμμα, το ξέρω ότι είναι κάτι που πρέπει να καθίσουν από μου με αυτο, και εργαζόμαστε σκληρά για να είναι σε καλό, γι 'αυτό θέλει να ξεκινήσει τώρα. Απλώς έχεις λίγες ερώτηση. Ποια γλώσσα προγραμματισμού θα πρέπει να αρχίσει με; και όπου μπορώ να βρω έναν οδηγό για αυτό; Έχω μέχρι σήμερα συνεργάζεται με HTML, CSS, και κάποια java. Έχω ένα βιβλίο για ενοικίαση C + +, αλλά έχω πει ότι δεν ήταν μια καλή γλώσσα για να αρχίσει με. |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν μπορείτε να δοκιμάσετε -- http://www.w3schools.com/ Πολύ καλά tutorials εκεί, και αν τεθεί σε χρόνο και προσπάθεια, θα `ll Σήκωσε το σε καμιά περίπτωση δεν έχει. Νομίζω ότι είναι βασικό HTML όπου θέλετε να ξεκινήσετε, να μάθετε τα βασικά tags? Δηλαδή <br> </ br> - που κάνει μια σύνδεση διάλειμμα. Χρειάζεσαι περισσότερη βοήθεια, επιτρέψτε μου να το γνωρίζω. Regards Jason. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| C + + είναι ένα καλό gaming γλώσσας, αλλά μερικά παιχνίδια έχουν δημιουργηθεί σε java ιδιαίτερα το mac / linux συμβατά παιχνίδια, το περίφημο runescape είναι ένα Java applet
Είμαι προγραμματιστής java και βρήκα τα βιβλία για ανδρείκελα λαμπρή αλλά η java σύνταξη προέρχεται από C + + και προβάλλοντας μια φορά κι αν γνωρίζετε ότι isn't σκληρά για να παραλαμβάνουν τα άλλα i ελπίδα βοήθησε Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| |||
| |||
| Έχω να βασικό HTML, υποθέτω ότι όταν θα πρέπει να αρχίσει, δεν είναι πραγματικό προγραμματισμό, αλλά θα χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα ίδια βασικά πράγματα. ____ Γνωρίζω C + +, θα πρέπει να είναι ένα από τα καλύτερα γλώσσα προγραμματισμού, και θέλω να το μάθουν, αλλά έχουμε πει ότι θα πρέπει να είναι δύσκολο να ξεκινούν με Γνωρίζω επίσης alittle java, καθώς και τον αριθμό των μικρότερων παιχνίδια, γίνονται με java. Αλλά αυτό που ήθελα να μάθω είναι γλώσσα προγραμματισμού που είναι καλύτερο να αρχίσει με; Γνωρίζω λίγα από αυτά, αλλά δεν τα οποία θα πρέπει να ξεκινήσουν με Python, βροντώ, java, C, C + +. Οποιαδήποτε από αυτές, ή είναι άλλοι που θα easyer, όταν είναι πρώτη φορά που θα έχω μάθει προγραμματισμό; (Ευχαριστώ για ταχεία επανάληψη) |
|
| |||
| |||
| Visual Basic είναι το καλύτερο για να ξεκινήσετε, τότε είτε Java ή C + + που κάνουν σχεδόν ταυτόσημη java κάνει τίποτα αλλά για το Linux και Mac, καθώς και τα παράθυρα και επίσης τρέχει λίγο πιο γρήγορα πιστεύω πολλά προγράμματα Java firefox LimeWire usenext πελάτη iTunes αλλά είναι προσωπική προτίμηση σε ό, τι θέλετε να ακολουθήσετε |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ξεκινήστε με κάτι χρήσιμο. HTML θα σας διδάξει απολύτως τίποτα δεν, η PHP είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με αυτό, αλλά νομίζω ότι το καλύτερο θα μπορούσατε να διαλέξετε είναι Python.
| |||
| |||
| Oay, εγώ θα προσπαθήσω C + +, αλλά τώρα ο καθένας έναν καλό οδηγό, το οποίο είναι ενημερωμένο; το βιβλίο που έχω ενοίκιο δεν είναι πλήρως ενημερωμένο, και δεν έχουν βρει τίποτα μέχρι στιγμής σχετικά με το google (Είμαι noob όταν πρόκειται για την αναζήτηση της καθαρής) |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Χάρη M8, Θα το ελέγξουμε .. Ωωω και πόσα χρόνια το κάνετε εσείς, νομίζω, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε pro στο προγραμματισμό; 10? |
|
| |||
| |||
| 5 id πούμε να γνωρίζει τη γλώσσα μέσα και έξω |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| C / C + + Γλώσσα Προγραμματισμού | Razorhawg047 | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 1 Ιουν 2009 06:41 |
| Προγραμματισμού C #, Web Browser HELP!! | ryannathans | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 18 Μαρ 2009 07:57 |
| AutoIt Προγραμματισμός ερώτηση | Black Magic | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 6 Αυγ 2008 14:21 |
| Ποιος είναι ο προγραμματισμός στο σχολείο; | gaza14 | Web Design, Hosting & SEO | 22 | 29 Μαρ 2008 04:09 |
| Προγραμματισμός .... αίτηση | Cew27 | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 12 Οκτ 2007 04:55 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |