![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej Fellow tcf članova Ja sam zainteresiran IT Gvido, želim biti dizajner igara, kada završite sa školom. Ja sam na skoro 15 godina starosti 16, i mislim da je vrijeme za mene da biste započeli da biste saznali kako program, znam da je to nešto što moram sjediti s mojim samouprave, a rad je teško biti dobar, pa sam želite odmah započeli. JA pravedan je dobio nekoliko pitanja. Koji programski jezik bi trebao početi sa? i gdje mogu naći vodič za nju? Ja sam za sada radi s HTML, CSS, i neke java. Imam rent a knjiga o C + +, ali sam dobio je rekao da nije bio dobar jezik za početak sa. |
|
| |||
| |||
| Pa možete probati -- http://www.w3schools.com/ Vrlo dobar tutoriali tamo, a ako stavite vrijeme i trud u, te `ll to podići ni u kojem trenutku. Mislim da je osnovni HTML gdje želite započeti, saznajte osnovne oznake, tj. <br> </ br> - što čini vezu break. Trebate više pomoći, javite mi se. Regards Jason. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| C + + je dobar gaming jezika, ali neke igre su stvorili u java osobito Mac / Linux kompatibilan igre, slavni runescape je Java applet
Ja sam Java programer i ja našao za lutke knjiga briljantne no java sintaksa je nastala od C + + postoji i prije jednom kad znam da je jedan ga nije teško pokupiti druge uzdanica ja pomogao My System: Cewy je čudo macine
|
|
| |||
| |||
| Imam osnovnim HTML-a, mislim da je to, gdje sam trebao bi početi, nije u stvarnom programiranju, ali koristiti neke od iste osnovne stvari. ____ Znam C + + bi trebao biti jedan od najboljih programski jezik, i želim naučiti, ali sam dobio je rekao da bi trebalo biti teško da biste započeli s I ja znam java alittle i koliko manjih igara, izrađena su s java. Ali, ono što sam želio znati je programski jezik koji je najbolje da počnete sa? Znam nekoliko njih, ali ne i što bi trebalo započeti sa Python, oriti, Java, C, C + +. Bilo koji od tih, ili su oni drugi, koji će biti easyer, kada je prvi put da sam ću učiti programiranje? (Hvala za brz ponovo) |
|
| |||
| |||
| Visual Basic je najbolje započeti s, onda ni java ili c + + oni to skoro identična stvar ali java radi na Linuxu i Macove, kao i prozori i traje malo brže mislim mnogi programi su java krijesnica limewire usenext klijenta iTunes ali je dolje do osobnih preferencija što želite pratiti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Počnite s nešto korisno. HTML će vas naučiti apsolutno ništa, PHP je mnogo bolji u tom pogledu, ali mislim da je najbolje što se moglo pokupiti Python.
| |||
| |||
| Oay, ja ću probati C + +, ali to nikome sada dobar vodič, koji je do danas? Knjigu sam najam nije potpuno i do sada, i ne nađe ništa tako daleko na google (ja sam noob našto Internet dogoditi se to traži na net) |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Hvala m8, I'll check it out .. Ohh i koliko godina to vi mislite da ću morati koristiti da bi pro na programiranje? 10? |
|
| |||
| |||
| 5 id reći da znaju jezik unutra i van |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| C / C + + Programski jezik | Razorhawg047 | Općenito Software Chat | 1 | 1. lipnja 2009 06:41 |
| Programiranje C #, Web Browser POMOĆ! | ryannathans | Općenito Software Chat | 1 | 18. ožujak 2009 07:57 |
| AutoIt Programiranje pitanje | Black Magic | Web Dizajn, Hosting & SEO | 2 | 6. kolovoz 2008 14:21 |
| Tko je programiranje u školi? | gaza14 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 22 | 29. ožujak 2008 04:09 |
| Programiranje .... aplikacija | Cew27 | Općenito Software Chat | 3 | 12. listopad 2007 04:55 |
| Thread Tools | |
| |